Home » MY DISCLAIMER

MY DISCLAIMER

Bine ai venit pe UrbanDiva.ro!

Eu sunt Violeta și lucrez de mai bine de 16 ani ca senior specialist & manager de proiecte online. După ce ani la rand am construit de la zero proiectele altora am decis că e vremea să implementez acest proiect personal cu intenția de a aduce, în viziune proprie, noutăți, review-uri, concursuri, sfaturi și opinii despre toate domeniile care mă pasionează. Sper să îți placă ce vei găsi aici!

In minunatul proces al testarilor si review-urilor tuturor acestor produse fabuloase, primesc spre evaluare o parte dintre ele. Dar acest fapt nu va influenta niciodata, in nici un fel, opinia mea. Voi scrie intotdeauna ceea ce cred cu adevarat si va voi da opinia mea sincera asupra unui produs sau serviciu, indiferent ca am platit pentru el sau a ajuns in mod neasteptat la usa mea.

Linkurile incluse in postari au scopul de a ajuta utilizatorul sa gaseasca mai usor informatiile de care are nevoie, nu sunt cu scop comercial si nu sunt platita sa le inserez in continut.

Imi place sa colaborez cu branduri, produse, servicii sau sa discut despre proiecte de toate “formele si marimile”, asa ca va astept emailurile pe adresa hello[@]urbandiva.ro.

Opiniile sunt personale si subiective si am mereu in vedere ca ceea ce poate mie mi se potriveste sau imi place, sa nu se afle si intre preferintele tale. De aceea vei gasi pe site si articole din seria noutatilor care contin si informatii de PR, cu scopul de a aduce tie, cititorul meu, ce e nou pe piata.

Articolele si review-urile sponsorizate vor fi marcate.

Daca ai intrebari, nelamuriri, comentarii sau doresti sa colaboram trebuie doar sa imi lasi cateva randuri via email hello[@]urbandiva.ro sau pe pagina de facebook.com/urbandiva.ro

Iti multumesc foarte mult că ești aici și mă citești! UrbanDiva.ro XO
kiss
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

41 Comments

 1. Anca
  August 25, 2017 / 07:24

  Buna,
  din produsele testate pentru par, ce ai alege tu pentru a rezolva 2 mari probleme:
  – par gras, subtire si rar;
  – o cadere masiva a parului

  Multumesc
  O zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?