Home » Phytodensium, șampon revitalizant anti-aging

Phytodensium, șampon revitalizant anti-aging

Phyto este un brand pe care l-am mai folosit în trecut și am fost mereu foarte mulțumită de felul în care pielea sau părul meu au reacționat la aceste produse. Mi-au plăcut mult șampoanele Phyto pentru că nu sunt full of silicones ci au peste 98% ingrediente naturale, extrase din plante, iar șamponul Phytodensium cu efect anti-îmbătrânire și revitalizant este unul dintre ele.

De ce un șampon cu un efect anti-îmbătrânire, o să vă întrebați.

Cu vârsta, firul de păr își pierde o parte din aminoacizii esențiali, părul devenind mai fragil, aspru, subțire și mai puțin rezistent.

phytodensium_age_defying_shampoo

Dar de ce și cu efect revitalizat?

Scalpul este cel care oferă sănătate și frumusețe părului și tot el este cel care reține toate elementele necesare pentru producerea cheratinei din sistemul microcirculator al organismului: aminoacizi, vitamine și derivați de sulf. Cheratina este proteina principală din structura firului de păr răspunzătoare de sănătatea și forța părului.

Stresul zilnic reduce producția de cheratina, lăsând părul mat și fără viață.

Inlocuind elementele pierdute ajutăm la refacerea rezistenței firului de păr, protejăm scalpul și redăm părului suplețea și strălucirea.

Iar soluția ideală a Laboratoarelor Phytosolba pentru obținerea unui păr revitalizat și a lupta împotriva semnelor de îmbătrânire a firului de păr este șamponul PHYTODENSIUM.

O sinergie de plante care acționează pentru refacerea densității, forței si vitalității firului de păr prin ingredienți activi precum:

Gatuline R, extract dintr-o selecție de nuci, protejează împotriva radicalilor liberi, încetinind ciclul de îmbătrânire a firului de păr.

Uleiul din semințe de coacăze negre, acizi grași esențiali  bogați în omega 3 și omega 6, ajută la regenerarea firului de păr.

Extractele din frunză de coada-calului și mesteacăn reconstituie mineralele pierdute.

Ce îmi place la șamponul Phytodensium antiageing și revitalizare?

Îl folosesc cam de 1-2 ori pe săptămână  doar pe el și îmi place că are acel efect de hidratare a părului si de revigorare a scalpului, curăță delicat. Lasă părul cu un parfum floral foarte plăcut și revigorant, mai strălucitor și ușor de coafat și aranjat. Doar pe el îl folosesc de puțin timp și nu pot să subliniez exact efectele anti ageing, dar pe scalpul cu probleme al soțului meu a avut super rezultate: piele mai puțin iritată, fără roșeață și scuame. Cu siguranță va mai intra și pe viitor în rutina noastră de îngrijire a părului.  Big like!

Disponibil in Farmaciile Help Net

phytodensium

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?