Home » Protecție solară: Garnier Ambre Solaire 50 SPF Kids, Anti-Sand și UV Sport

Protecție solară: Garnier Ambre Solaire 50 SPF Kids, Anti-Sand și UV Sport

Vara, nu prea îmi lipsește din rucsac sau geantă un spray cu spf de măcar 20-30, mai ales când ies în parc, la iarbă verde sau la plajă. De aproape doi ani de când îl avem pe pici și ieșim în aer liber am mereu la mine și un spray sau o cremă cu SPF 50 pentru el. Pielea albă și fină a lui bebeF nu poate să fie expusă soarelui de vară fără să fie protejată. Dacă aveți copii să nu treceți cu vederea acest aspect. Oricât de tentantă e ideea să prindă puțină culoare sau să capete niște vitamina D, cum o sa tot auziți sfătos ca vi se transmite din jur, protecția solară, intr-o eră in care poluarea și radiațiile solare fac ravagii asupra sănătății noastre, este esențială. Am vreo câteva creme cu SPF pentru noi si pici pe care le rotesc toata vara și toamna, iar in weekendul trecut, cand am fost la un picnic simpatic (despre care am să va povestesc in curand), am ales să luam cu noi cele două creme Garnier Ambre Solaire 50 SPF.

Industria de frumusețe a căutat în ultimii ani să rezolve problema spinoasă a protecției solare la un nivel cât mai eficient și sigur, dar fără a încărca inutil pielea, iar ultimele generații de produse e o placere să le folosești. (Despre alte produse de protectie solară v-am mai povestit aici și aici.)

Garnier Ambre Solaire Wet lotion FPS 50 este un lapte protector ce poate fi aplicat direct pe pielea umedă sau uscată a copiilor. Deși eu prefer variantele de tip spray, loțiunea aceasta e ușor de folosit și intră repede in piele, nu lasă un strat gras, dar lasă pelicula aceea ușor albicioasă, dar asta e data de ingredientele care asigură filtrul fizic. Este recomandată pentru a proteja pielea sensibilă și fină a copiilor de razele puternice ale soarelui și se poate aplica foarte bine și pe pielea umedă atunci când sunteți la mare sau la piscină, este rezistentă la apă. Prețul este de 47 lei, iar un tub din acesta vă ajunge lejer toată vara.

sol

La iarba verde ne cremuim cu Garnier Ambre Solaire Kids SPF 50

Dintre noutățile Garnier Ambre Solaire este de remarcat și Spray Copii Anti-Sand FPS 50, un spray protector ce reduce lipirea nisipului pe pielea copiilor și este recomandat, de asemenea, pentru a proteja pielea sensibilă și fină a copiilor de razele puternice ale soarelui. Taman bun pentru zilele de plajă la mare. Pret 47 lei

Pentru pielea noastra am folosit Garnier Ambre Solaire Clear Protect + 50 spf, era un soare de prânz destul de arzător și era foarte ușor să te trezești “pârlit” la sfârșitul zilei. Mie imi place pentru că: 1.  e sub formă de spray și aplici repede și usor 2. e light, nu lasă peliculă grasă și uleioasă nici pe piele nici pe mâini după ce il masezi în piele 3. intră repede în piele și 4. Și cel mai important, iti protejează pielea.

garnier_ambre_1

Daca ești om activ și iți place să faci multă mișcare în aer liber, află și despre ultima noutate Garnier Ambre Solaire Spray UV Sport FPS 30 care este un spray cu protecție solară dedicat celor pasionați de sporturi în aer liber. Recomandat pentru piele deschisă care se bronzează ușor.

ambre_garnier_2016

Voi ce produse de protectie solara folositi? Astept si recomandarile voastre! Chiar as vrea sa le aflu

Ingrediente Garnier Solaire Wet Lotion pentru copii SPF 50

Aqua / Water, Homosalate, etilhexil Salicilat, butil Methoxydibenzoylmethane, octocrilen ,etilhexil, Triazone , Alcool Denat, propandiol, BIS-Ethylhexyloxyphenol Metoxifenil triazin ,dimeticona ,Drometrizole trisiloxan ,Acrilați / Dimeticona Copolimer, Parfum / parfum, p-anisic Acid tocoferol , lecitina ,ascorbil palmitat, Palm hidrogenată gliceride Citrat, fenoxietanol, PEG-8, laurat trietanolamina Nylon-12 carbomer EDTA disodic Stirenul / Acrilatele Copolimer gliceril oleat

De aici, eu am identificat doar Alcool Denat care ar putea avea efect iritant la nivelul pielii, dar cantitatea de alcool folosit, inteleg ca, este aprobată la nivel internațional și este sub 2%, el nefiind printre primele 2-3 ingrediente din listă.

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?