Home » L’Oreal Revitalift Filler Renew – pentru o piele întinerită

L’Oreal Revitalift Filler Renew – pentru o piele întinerită

Să arăți și să te simți bine poate însemna de multe ori să ai o piele frumoasă, hidratată și catifelată. Știți și voi că o dată cu înaintarea în vârstă aceste atribute ale pielii se pierd, dar azi industria de frumusețe ne oferă resurse uriașe pentru a schimba acest fapt și a oferi pielii noastre un aspect sănătos și  strălucitor indiferent de vârstă. Iar unul dintre ingredientele minune, care de ceva timp a devenit nelipsit din produsele de skincare și care reușește să ofere rezultate eficiente, este acidul hialuronic. Vorbim de un ingredient esențial care se găsește în mod natural în celulele corpului uman, dar care în piele are o pondere de 50% din cantitatea totală existentă în corp, adică uriașă.

Ca să înțelegeți mai bine, pielea tânără este sănătoasă, elastică și hidratată tocmai pentru că ea conține cantități importante de acid hialuronic. In plus, rolul lui este și de a umple ridurile și de a da volum pielii. Pentru că pielea îmbătrânită nu mai are capacitatea de a produce această substanță în aceleași cantități, a făcut ca cercetătorii să includă acidul hailuronic în cosmeticele anti-ageing, oferind pielii șansa de a se rehidrata și regenera din nou în mod natural.

În aceeași direcție vine și cea mai nouă inovație L’Oréal în materie de îngrijire a pielii: Revitalift Filler Renew anti-ageing. Este vorba de unul dintre cele mai avansate produse cu efect anti-ageing și de redare a volumului feței și umplere a ridurilor, cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic existentă în oricare dintre produsele L’oreal, care ajută pielea să se regenereze și rehidrateze în mod natural.

revitalift_renew_loreal1

revitalift_renew_loreal8

revitalift_renew_loreal3

Sunt demonstrate clinic efectele sale asupra pielii prin reducerea vizibilă a ridurilor si obținerii unui aspect sănătos,  o piele netedă, cu volum. Oferă la un preț mai mult decât accesibil ingrediente cheie în obținerea unui ten cu volum, revitalizat, care să arate fabulos, și asta într-un mod cât mai ușor, la-ndemâna oricui.

Gama disponibilă la noi conține o cremă de zi, de noapte și un serum care oferă concentrația necesară zilnic pentru a se regenera și rehidrata. Despre serum știu ca are chiar de 10 ori mai mult acid hialuronic decât oricare alta cremă obișnuită marca L’oreal.

Folosesc de o perioadă cremele Revitalift Filler Renew și pot să vă spun că sunt încântată de experiența pe care o am cu ele: sunt creme cu o textură bogată care se absorb repede și hidratează excelent, nu încarcă pielea și nu o lasă grasă.  Da, sigur că nu obțin pielea de la 20 de ani, dar ajută să am o piele atât cât se poate de îngrijită pentru etapa aceasta din viața mea, când sunt mult mai obosită și cu un timp destul de limitat pe care să mi-l acord doar mie.

revitalift_renew_loreal6

revitalift_renew_loreal5 revitalift_renew_loreal2

Poate știți sau poate nu, dar din tot ceea ce am citit eu, laboratoarele L’oreal sunt angrenate în proiecte de cercetare în care investesc enorm de mult timp și resurse, iar produsele lor nu sunt doar simple alcătuiri de ingrediente cu efecte mai mult sau mai puțin eficiente. Eu cred în produsele lor și de aceea am ales să vă povestesc toate acestea. La un preț de 100 lei pentru un set de creme de zi și noapte cu acid hialuronic ai posibilitatea sa obții o piele îngrijită și frumoasă, intr-un mod mai mult decât convenabil.

revitalift_renew_loreal9 revitalift_renew_loreal4

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?