Home » Noutățile de toamnă de la Yves Rocher

Noutățile de toamnă de la Yves Rocher

Dacă aţi citit articolele mele din categoria beauty veţi vedea Yves Rocher este printre brandurile mele preferate. Au produse excelente, din ingrediente naturale şi la preţuri foarte accesibile. Care sunt noutăţile de toamnă de la Yves Rocher? Tratamente pentru păr şi piele, produse de machiaj şi parfumuri speciale pentru sezonul de iarnă, în arome condimentate.

ser_hair_yves_rocher

După vară se recomandă întotdeauna facem tratamente părului, după expunerea la soare și apa de mare fibra capilară are nevoie de ajutor pentru a se reface. Cu peste 97% ingrediente de origine naturale şi bazat pe micro-uleiuri şi peptide de hibiscus, noul serum protector pentru păr are o acţiune reparatoare, anti-casantă care fortifică fibra capilară oferindu-i rezistenţă.

Cum se aplică? Cantitatea rezultată din 2-4 apăsări pe flacon se aplică pe întreagă lungime a firului de păr de la vârfuri şi nu se clăteşte. Are o textură cremoasă care se asimilează rapid în firul de păr şi oferă strălucire şi un păr mătăsos. Preţul serului protector pentru păr Yves Rocher de 33 lei/30 ml.

 

Anti-Aging-Mask-yves-rocher

Măştile anti-rid sunt excelente o dată ce ai împlinit 30 de ani, prevenirea e cheia unui ten fără riduri şi cu aspect tânăr, proaspăt, curat. Lansarea Yves Rocher este marcată ca fiind inovatoare, o tehnologie nouă care face această mască anti-age acţioneze în perfectă afinitate cu pielea şi ofere eficacitate anti-rid imediată. Ideea este inspirată de secretele de frumseţe ale femeilor coreene (tot de la ele avem şi buretele Konjac, despre care puteţi vedeţi aici) prin această mască ce conţine 97% ingrediente naturale. Preţ măşti anti-age global Yves Rocher: 42 lei

masca_yvesrocher

Cum se aplică? Înainte o foloseşti pune masca stea o vreme la frigider pentru un efect revigorant. Se foloseşte de 1-2 ori pe săptămână şi se aplică pe toată faţă, se lasă acţioneze 5 minute, iar după îndepărtare se masează uşor până la absorbţia produsului în piele. Rezultatele au arătat reducerea ridurilor, hidratare şi luminozitate la peste 80% dintre persoanele care au folosit-o.

Nu ştiu voi dar eu am o mulţime de creioane şi eyelinere pentru ochi şi niciodată în toate culorile şi texturile pe care mi le doresc. Probabil specialiştii de la Yves Rocher ştiu pasiunea femeilor pentru acest simplu dar de efect produs de machiaj şi a lansat 15 (da, da!!!) creioane în culori super frumoase. Au culori ultra-pigmentate, o textură cremoasă şi uşor de aplicat, îmbogăţită cu ceară de Carnauba, ingredinete 100% vegetale. Preţ 23 lei.

 

creion_ochi_yves_rocher

Pe lângă această gamă, am descoperit şi un produs foarte interesant şi, spun eu, extrem de util: top coat pentru pleoape pentru fixarea machiajului. Este disponibil în 3 nuanţe oferind efect sidefat, metalizat, strălucitor. Preţul Top Coat Yves Rocher este de doar 17.9 lei.

Top-Coat-yves-rocher

Ultima noutate care cred o  vă încânte şi pe voi este parfumul So Elixir Bois Sensuel. Ştiţi toamna şi iarna alegem parfumuri în note lemnoase, condimentate, iar noul parfum de la Yves Rocher este o alegere minunată pentru acest sezon. Are esenţe de patchouli, vanilie şi iris, adică miroase irezistibil, poate fie un cadou perfect pentru sărbătorile de iarnă. Preţ 185 lei/50 ml

yvesrocher_soelixir

Bonus recomand lacul de unghii Yves Rocher. Este unul dintre cele mai cool pe care le-am descoperit în ultima vreme: are culori foarte frumoase şi arată impecabil chiar după ce îl aplici o singură dată pe unghie. 50 de nuanţe au fost lansate în luna august, le găsiţi în efecte sidefate, lucioase, de gel. Preţul unei oje este de 11 lei.

yvesrocher_lac

rocher2 rocher3 rocher34

UrbanDiva xoxo

(foto: pr, pinterest)

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?