Home » Miresme de vară: busuioc, lămâie, anason și măr. Yummy!

Miresme de vară: busuioc, lămâie, anason și măr. Yummy!

Cum să începi o zi de vară în cel mai bun mod cu putință? Oferindu-ți câteva momente doar pentru tine, înviorându-ți pielea cu un duș acompaniat de arome delicioase și un masaj exfoliant, reconfortant. E tot ce ai nevoie pentru a da startul unei zile caniculare în care ai 1000 de treburi de rezolvat. Pentru asta eu îti recomand , indiferent că e vorba de o aromă specială, de un gel exfoliant sau de unul hidratant, să alegi ceva din ediția limitată de vară de la Yves Rocher. Mie imi place atât de mult colecția Las Plaisirs Nature încât mi-aş face o rezervă pentru toată vara. Imaginați-vă cât de minunat miros și se simt pe piele gelurile de duș în miresme inedit combinate de lămâie cu busuioc și măr cu anason, toate din această ediție limitată. Dar mai bine vă faceți o comandă online pe siteul Yves-Rocher.ro și nu ratați o așa colecție inedită de arome și texturi. La prețuri suuper bune. I am a huge fan of Yves Rocher, dar asta știți deja!

yvesrocher1

LES PLAISIRS NATURE, editia limitata de vara 2015 de la Yves Rocher

 

LĂMÂIE si BUSUIOC

O selecţie de uleiuri esenţiale de lămâie cu proprietăţi efervescente şi uleiul esenţial de busuioc*, cu efect revigorant datorat frunzelor sale aromatice. O combinație genială ce evocă întreaga prospeţime a citricelor din mijlocul verii, nu-i așa?

yvesrocherlemon

Gama conține gel de duș, gel de duș gomat cu proprietăți exfoliante și apa de corp.

Gelul de duș nectar de lămâie și busuioc este îmbogăţit cu gel de aloe vera bio, cu proprietăţi calmante, curăţă pielea cu delicateţe şi ii oferă parfumul notelor sale revigorente. Vegetal, fără parabeni. Preț Flacon 400 ml – 25 lei / 50 ml – 9 Lei

Gelul de duș gomat cu lămâie și busuioc este îmbogăţit cu pudră din nucă de cocos şi pudră din sâmburi de caise, curăţă şi exfoliază pielea cu delicateţe. Pentru un bronz uniform, exfolierea este chiar indicată, deci nu ezita să îl folosești zilnic, este blând cu pielea ta.

Apa de corp este excelentă în zilele calde de vară, reînnoiește aplicarea în mod regulat, pentru a prelungi efectul revigorant pe toată durata zilei! ATU: un flacon practic pentru o aplicare facilă în orice moment al zilei.  Preț  Tub 200 ml – 23 Lei; Flacon spray 100 ml – 29 Lei; Flacon 400 ml – 25 lei / 50 ml – 9 Lei

MĂR si ANASON

O altă selecție delicioasă de măr cu parfumul său acidulat şi uleiul esenţial de anason*, cu o prospeţime fructată. Această asociere revigorantă evocă aroma mărului delicios savurat într-o după-amiază plăcută de vară. Yummy!

Yves-Rocher-Plaisir-Anason

La fel ca și gama cu busuioc și lămâie, cea cu măr și anason se găsește tot în 3 variante: de gel de duș, gel de duș gomat și apa de corp.

Gelul de dus gomat cu măr și anason este îmbogăţit cu seminţe de kiwi şi pudră din sâmburi de Caisă, curăţând şi exfoliând pielea cu delicateţe, fiind ideal pentru utilizare zilnică. Preț  Tub 200 ml – 23 Lei

– Ai incercat această gamă specială de la Yves Rocher? Care e preferata ta?

(Afla mai multe si despre cremele Serum Vegetal)

(foto: pr, pinterest)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?