Home » Pentru după-amiezi de răsfăț: noutățile Dove DermaSpa

Pentru după-amiezi de răsfăț: noutățile Dove DermaSpa

Eu alege după-amiezile de duminică pentru răsfăţ. Şi voi, nu? Te poţi bucura de o sesiune de răsfăţ fără grabă şi anihilezi şi senzaţia ziua de luni e după colţ. Dacă sâmbătă noaptea ai avut parte şi de ceva distracţie, iată încă un motiv îţi oferi un moment de relaxare şi hidratare, astfel încât te trezeşti luni simţindute fabulos. Pot cred tocmai cu gândul la răsfăţul acesta de duminică Dove a lansat Dove DermaSpa – un concept nou de îngrijire a pielii care reuşeşte îmbine expertiza în domeniul dermatologic cu experienţă spa multisenzorială.

Experienţa unui spa la tine acasă îţi oferă şi cele 4 game ale noii colecţii Dove DermaSpa. Ele conţin cea mai recentă inovaţie în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™, adică agenţi de hidratare esenţiali obţinuţi din uleiuri naturale, o tehnologie derivată din produsele pentru îngrijirea tenului care are efecte dovedite mult mai bune decât glicerina, ingredientul întâlnit în cele mai multe dintre produsele de acest tip.

dove_sp7

Pentru că experiența spa la tine acasă să fie perfectă, fiecare produs din gama are propriul parfum, dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert în crearea de parfumuri şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume precum Dior, Marc Jacobs și Calvin Klein.

dove_sp16

O sesiune de răsfăţ trebuie cuprindă un tratament bun pentru păr, un masaj hidratant pentru corp, o mască sau un tratament pentru ten, o cremă hidratantă pentru mâini, o ciocolată caldă sau un pahar de vin roşu. Nu-i aşa? 🙂 Dove DermaSpa vine cu 4 game care răspund nevoilor pielii corpului atât de necesare unei astfel de sesiuni în care vrei ai un moment doar pentru tine:

Goodness³

Uleiul de corp Dove DermaSpa Goodness3 este ideal pentru a-ţi hidrata pielea mâinilor şi picioarelor. Îţi va lăsa pielea fină şi catifelată şi bine hidratată, datorită uleiurile omega din compoziţie şi extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™, acţionând chiar în interiorul celulelor pielii. Continuă ritualul de hidratare cu masajul pielii alegând fie loţiunea de corp Dove DermaSpa Goodness3, fie crema de corp Dove DermaSpa Goodness3 şi crema de mâini Dove DermaSpa Goodness3.

Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nuca de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani.

 

Dove DermaSpa

Dove-DermaSpa-Goodness3

Gama DermaSpa Dove Goodness

Uplifted+

Masajul corpului pentru o piele elastică și fermă îl poti face alegând Gama Uplifted+, ea oferind hidratare şi hrănire în profunzime.

Gama include un ser disponibil sub formă unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acțiune ușoară de masaj, pentru a îmbunătăți fermitatea şi elasticitatea.

Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganți şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce.

Dove DermaSpa

Disponibilă în trei variante energizante: loțiune de corp Dove DermaSpa Uplifted+, ulei de corp Dove DermaSpa Uplifted+ şi roll-on pentru corp Dove DermaSpa Uplifted+

Dove DermaSpa

Dove-DermaSpa-Uplifted

Gama DermaSpa Dove Uplifted

 

Dove DermaSpa

Dove DermaSpa

Răsfăț pentru mâinile tale: Intensive

Masajul şi ingriirea mâinilor nu lipsească din sesiunea ta de spa. Ştii deja mâinile îţi vor dezvălui mereu vârsta prin aspectul lor şi asta e cel mai greu de evitat, deci e mai bine previi îmbătrânirea prematură a mâinilor. Noua cremă de mâini Dove DermaSpa Intensive calmează şi hidratează instant pielea uscată de pe mâini iar pielea va rămâne catifelată şi netedă, fără o senzaţie uleioasă.

Dove-DermaSpa-Intensive

Dove DermaSpa Intensive

Summer Revived

Prima loțiune de corp Dove ce combină tehnologia Cell-Moisturisers™ cu pigmenți delicați pentru un bronz cu aspect natural şi discret. Bucură-te de strălucirea naturală a bronzului de vară și de o piele optim hidratată în fiecare zi cu loțiunea auto-bronzantă Dove DermaSpa.

Dove-DermaSpa-Summer-Revived

Loțiunea auto-bronzantă Dove DermaSpa.

Disponibilă în varianta: Dove DermaSpa Summer Revived pentru piele medie spre închisă

Adoptarea zilnică, timp de câteva minute, a unui ritual de îngrijire şi răsfăţ dedicat pielii noastre ne poate îmbunătăţi starea generală de bine şi încrederea în sine sau, cu alte cuvinte, Body Love. Înainte de fiecare moment de răsfăţ încearcă îţi creezi o atmosfera relaxantă: aprinde o lumânare aromată sau foloseşte un infuzor cu ulei aromat, lasă de-o parte telecomanda televizorului şi smartphonul. După răsfăţul asta ofera-ti 8 ore de somn bun şi vei vedea ziua de luni nu va mai fi emblematică pentru .. şoc şi groază!:)

Dove DermaSpa

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?