Home » Noutăți Yves Rocher: Sérum Végétal

Noutăți Yves Rocher: Sérum Végétal

 

Yves Rocher este un brand in care am incredere, are un concept de business care imi place, știu ca produsele lor sunt bune și au ingrediente naturale. Folosesc produsele Yves Rocher și nu le cumpăr doar pentru mine, deseori le fac și cadou.

Si tocmai pentru ca imi plac si le folosesc vreau sa notez ultima noutate a brandului. De curând, Yves Rocher a lansat în România noua gamă Serum Vegetal, o gamă de creme antirid în trei variante, ce vin alături și de un efect de luminozitate, de fermitate sau de lifting.

Gama Serum Vegetal e specială datorita formulei perfectionate de producere, datorită Ficoidei Glaciale, planta care are o putere de adaptare incredibilă și pe care pielea o recunoaste si o asimileaza foarte usor.

Noua gama porneste de la un principiu pe cat de simplu, pe atat de greu de atins – “asimilarea este cheia eficacitatii unui produs antirid”. Pe langa extractele pretioase, metodele noi de prelucrare si testele ce au dovedit eficacitatea activilor vegetali, noile creme Serum Vegetal au inca un avantaj, pot fi folosite de persoane de toate varstele.

Pornind de la cercetarile medicinei regeneratoare, elaborarea noii game revolutionare – Serum Vegetal – confirmă aspiratiile expertilor Yves Rocher către un concept avangardist in cosmetica – Cosmetique Vegetale. Texturi sublime, aplicare facila, prospetime, confort, performante remarcabile, rezultate durabile: atunci cand placerea si eficacitatea se întâlnesc, apar si rezultatele.

Extractul super puternic al Ficoidei Glaciale denumita Planta Vietii, integrat in cadrul gamei antirid Serum Vegetal, e perfect asimilat in interiorul pielii, stimuleaza calea mTOR (test in vitro), ce reactiveaza mecanismele celulare de lupta impotriva ridurilor.

Serum Vegetal se adaptează tuturor tipurilor de ten si raspunde nevoilor tuturor femeilor: luminozitate, fermitate, efect de lifting. Expertii Cercetarii Cosmetique Vegetale Yves Rocher au creat astfel 3 versiuni ale gamei Serum Vegetal.

sv1Yves-Rocher

Serum Vegetal Antirid + efect de Luminozitate
Aspect satinat, delicat, neted, pentru un ten luminos, revitalizat… Prin asocierea extractului de Oryza, ce relanseaza oxigenarea la nivelul tenului si recreeaza respiratia celulara, cu actiunea antirid intensa a Ficoidei Glaciale, aceste produse de Ingrijire expert ofera un plus de luminozitate. Diminuarea ridurilor, plus de luminozitate: cum sa rezisti?

svyves-rocher

Serum Vegetal Antirid + efect de Fermitate
Actiunea antirld trebuie sa fie urmata uneori de o actiune viguroasa privind fermitatea. Pentru relansarea productiei de colagen si de acid hialuronic, responsabilii arhitecturii cutanate, Cercetarea Cosmetique Vegetale Yves Rocher, privilegiaza utilizarea extractului de Guma de Salcam. Astfel, tenul are un aspect mai dens si este restructurat din interior.

Luminozitate-Yves-Rocher1

Serum Vegetal Antirid + efect de Lifting
Redefinirea chipului, reconturarea trasaturilor tenului… Crearea unei sinergii vegetale virtuoase, pentru a actiona Impotriva ridurilor, remodeland trasaturile chipului, In acelasi timp. Efect de lifting, fara nicio alta interventie, decat cea a plantelor, lata cum extractul de Catina, ce relanseaza sinteza elastinei*, sinonima cu elasticitatea, a fost alaturat actiunii Ficoidei Glaciale. Efectul de tensiune la nivelul trasaturilor chipului este reconstituit. Textura bogata a serului completeaza efectul de lifting. Si, in timp ce ridurile sunt estompate, ovalul chipului este reconturat, zi dupa zi.

serum vegetal

Iata cateva trucuri pentru aplicarea cremelor:

Daca doriti NETEZIREA tenului, aplicati crema dimineata si seara astfel:
1. Aplicati serul sau crema la nivelul palmei si incalziti produsul intre cele doua maini, prin atingere delicata. Produsul ajunge la temperatura corpului si astfel, se absoarbe optim in piele.
2. Alaturati mainile prin amplasarea lor de o parte si de alta a nasului si inspirati profund, pentru a beneficia de efectele binefacatoare ale parfumului produsului si pentru a va relaxa.
3. Pornind din zona nasului, aplicati delicat produsul la nivelul obrajilor, urcand pana la tample.
4. Plasati din nou mainile de o parte si de cealalta a nasului si avansati spre frunte, printr-un gest de netezire, spre partea superioara a cutiei craniene.
5. Ca si gest final, plasati mainile de o parte si de cealalta a gatului si masati delicat spre zona cefei.

Activati microcirculatia prin PIANOTARI, pentru un ten luminos:

1. Incepeti din zona decolteului si finalizati la nivelul fruntii.
2. Amplasati mainile pe decolteu si efectuati pianotari delicate si energice cu varfurile degetelor. Asezati orizontal mainile pe toata zona decolteului si realizati pianotari.
3. Avansati spre gat, evitand traheea, Inaintati spre baza chipului, apoi urcati spre obraji si conturul ochilor si finalizati pianotarile pe toata lungimea fruntii.

Cu mici PISCATURI tonifiati si oferiti fermitate tesuturilor, stimuland muschii profunzi din zona fetei.

1. Amplasati mainile pe decolteu si efectuati piscaturi delicate ale pielii, utilizand degetul aratator si degetul mare. Acest gest trebuie sa fie rapid si usor. Efectuati mici piscaturi ale pielii si avansati prin deplasarea orizontala a mainilor de ambele parti ale decolteului, evitand traheea.
2. Continuati acest gest spre gat.
3. Avansati In zona chipului, insistand la nivelul ovalului fetei,obrajilor si finalizand cu fruntea.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?