Home » Idei de cadou: Pandora, ediția de Craciun

Idei de cadou: Pandora, ediția de Craciun

Iti pregatesti lista de cadouri, cauti printre zecile de recomandari pe care editorii ti le pun la dispozitie (ocazie care ti-a deschis ochii si asupra a ceea ce NU trebuie sa oferi cadou) si speri sa nu te apuce panica pana pe 24 decembrie. Take it easy, recomandarea mea nu cred ca va da gres.

Daca apreciezi bijuteriile cu semnificatii aparte, cu simboluri, povesti si amintiri dragi, cu siguranta te vei opri asupra celui mai frumos cadou pe care il poti face: bijuteriile Pandora.

Colectia de iarna Pandora aduce talismane, inele, cercei si pandantive noi, romantice, inspirate de cerul instelat al noptii si galaxiile indepartate ale universului. Suna ca o poveste, asa-i? Ei bine, ai sa descoperi bijuterii imbogatite cu pietre de zirconiu cubic stralucitor, incrustate cu cristale albe sau albastre sau sticla albastra de Murano, multifatetata, ce te vor duce cu gandul la sclipirile misterioase ale cerului de iarna.

pandora winter 2014

Delicatele bijuterii cu modele dantelate sau impodobite cu perle completeaza aceasta romantica si speciala colectie de iarna.

pandora winter 2014

Alege una dintre bratarile Pandora si pune pe ea cateva dintre talismanele noii colectii, dar adauga si unul dintre sutele de pandantive pe care le gasesti in magazin si care sa simbolizeze ceva anume pentru persoana draga. Iti garantez ca vei alege mult mai usor viitorul cadou, odata ce ai oferit cuiva o bratara sau bijuterie Pandora vei constata pasiunea de a adauga un nou pandantiv colectiei. A, si completeaza neaparat cadoul tau  cu un inel sau pandantiv cu stele. E un must-have al sezonului!

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Jacqueline
    June 18, 2015 / 22:39

    o colectie superba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?