Home » Bee Radiant de la Apivita, noutatea lunii

Bee Radiant de la Apivita, noutatea lunii

Indrăgesc produsele Apivita, au ingrediente de foarte bună calitate și naturale, în plus, sunt grozave pentru pielea mea și pentru acest motiv le-am introdus deseori în rutina de ingrijire a pielii. Așa se face că orice nouă lansare Apivita pe piața din România o întâmpin cu mare bucurie și nerăbdarea de a testa cât mai repede noile produse.

De curând am descoperit Bee Radiant, ultima gamă pentru îngrijirea tenului de la Apivita, un produs fabulos cu extract de celule stem din portocală ce redă strălucirea, luminozitatea și netezimea tenului, conferindu-i un aspect sănătos și întinerit.

Bee Radiant face parte din programul Apivita de îngrijire holistică pentru că promite efecte de anti îmbătrânire, de hidratare, de protecție împotriva factorilor agresivi din mediu si, nu in ultimul rând, de revitalizare a stării de spirit datorită combinației de uleiuri esențiale pure 100% organice.

Tratamentul Holistic de Ingrijire Apivita

Un element pe care îl consider esențial la această gamă sunt ingredientele naturale de până la 99% și faptul că nu conține parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamină, ftalați sau nitromosc.

Ingredientele active ale noii game sunt celulele stem din portocală, extractul patentat de propolis (pentru care Apivita a fost și premiată), extractul din bulb de brândușă, infuzia din semințe de măceș și extractul de acacia.

Bee Radiant light face cream 50 ml Bee Radiant Eye cream 15 ml

De ce au ales celulele stem din portocală?

Pentru că ele sunt bogate în aminoacizi, mai ales prolină, acizi organici, zaharuri, peptide și proteine. Prolina protejează homeostazia celulară și asigură funcționarea acesteia în condiții de stres. Celulele stem din portocală sporesc mecanismele de apărare și protejează celulele pielii (fibroblastele). Refac densitatea pielii prin îmbunătățirea sintezei de colagen și elastină la matricea extracelulară. Îmbunătățesc microrelieful pielii (izotrop) și diminuează descuamarea epidermei, rezultatul fiind o piele fină cu aspect catifelat.

Cele trei produse ale gamei Bee Radiant Apivita sunt: două creme pentru ten (textură lejeră și textură bogată) și o cremă pentru ochi. Efectele cremelor pentru ten sunt multiple: încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii și netezirea ridurilor, intensificarea luminozității, catifelare, hidratare și protecție împotriva factorilor de mediu. După aplicare pielea ta va avea un miros delicios de portocală, garantat.

Toate produsele Apivita le găsiți in farmaciile Sensiblu. Prețurile pentru gama Bee Radiant:

 • Crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textura lejeră (154.99 lei)
 • Crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textura bogată (154.99 lei)
 • Crema iluminatoare anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor (141.99 lei)

– Tu ai încercat vreun produs din gama Apivita?

– Folosești produse anti-îmbătrânire?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

6 Comments

 1. Kendra
  May 30, 2015 / 10:03

  Super postarea, merita citit

 2. cristina
  June 6, 2015 / 13:11

  Este cel mai documentat text despre Bee Radiant de la Apivita, noutatea lunii. Mult success!

 3. Lyuda
  November 19, 2019 / 16:21

  Folosesc cu drag produsele pentru păr de la Apivita (șampon, balsam, mască, ser pentru păr) de mai mult de jumătate de an si sunt foarte satisfăcută de ele!
  Măștile pentru față sunt un răsfăț!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?