Home » Noutate: Palette Intensive Color Cream in culori mai intense, fără fire albe și deshidratate

Noutate: Palette Intensive Color Cream in culori mai intense, fără fire albe și deshidratate

Deși eu nu am încercat încă nici una dintre culorile din noua colecție îmbunătățită de la Palette Intensive Color Cream, știu că printre voi sunt destule doamne care vor să știe ce noutăți aduce acest brand de vopseluri pentru păr. Este un brand extrem de popular, cu vopseluri bune la prețuri extrem de accesibile, deci nu văd de ce să nu vorbim despre el. Eu nu m-am mai vopsit in ultimii 6-7 ani, am norocul ca firele albe să fie atât de puține încât să le pot ignora, dar de curând am încercat un kit de șuvițe prin decolorare cu un ton sau două despre care am să vă povestesc. Așa că poate voi testa și aceste noi culori de la Palette, dacă tot am umblat la culoare și să vă povestesc mai multe in detaliu. Dar până atunci să vedem care este noutatea Palette Intensive Color Cream:

Ce aduce nou varianta imbunătățită?

Cred ca toate știți că în timp, vopsirea părului duce la deshidratarea, uscarea excesivă și degradarea firului de păr, treabă pe care cu greu ajungi să o rezolvi doar cu niște tratamente simple și de scurtă durată. Este important ca vopseaua pe care o folosești sa nu iti distruga parul si astfel, sa nu ai senzatia ca porti o claie de par uscat, fara stralucire si care arata ca o matura. Tinand cont de chestia asta, experții în îngrijirea părului de la Palette au dezvoltat si introdus in produse o nouă mască pentru păr îmbogățită cu complex de keratină, care promite o acțiune remarcabilă de îngrijire a firului de păr, de până la trei ori mai mare decât un produs obișnuit.

Care e treaba cu keratina?

Keratina este cea mai importantă proteină din compoziția părului, ce are rolul de a proteja și a-i oferi suplețe și strălucire, iar hidratarea corespunzătoare a stratului de keratină oprește deteriorare și despicarea firului de păr. În plus, prin suplimentarea aportului de keratină, crește rezistența părului, astfel încât acesta va fi mult mai sănătos în interior și va arăta mai strălucitor și mai frumos la exterior.

In plus, noua gama promite sa ofere strălucire maximă părului și o acoperire perfectă a firelor albe.

Noua colecție Palette Intensive Color Cream oferă o selecție de 32 de nuanțe intense și foarte la modă – trei nuanțe noi de roșu strălucitor, foarte prezente anul acesta în cadrul prezentărilor de modă, precum și nuanța Super Platinum Blonde, considerată „tendință sezonului” în materie de colorare a părului.

pallete_cream

 

 

Oferă strălucire: Părul este revigorat datorită uleiului de sâmburi de caise cu aromă de miere, ce-i oferă fibrei capilare o strălucire spectaculoasă și un aspect sănătos.

Daca alegi una dintre cele 3 nuante de roșu vibrant, la modă, din colecția Palette Intesive Color Cream, trebuie să știi că

Promite să ofere părului un luciu special și o culoare ce va dura până la 8 săptămâni. În plus, datorită potențiatorului de culoare (Red Booster) firele albe vor fi acoperite 100%. De la vibrantul Roșu Scarlet la pasionantul Flaming Red, cele trei nuanțe noi de roșu completează ultimele tendințe în materie de modă și colorare a părului.

Daca visezi la un blond platinat, iata ce aduce nou gama Palette Intesive Color CreamȘ

Șanța Super Platinum Blond este o vopsea cu pigmenți unici argintii pentru un efect anti-îngălbenire și un luciu metalic.  Super Platinum Blond permite deschiderea părului cu până la cinci nuanțe.

Noul Palette Intensive Color Cream este deja disponibil în magazine

palette_colorcream

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Mihaela
    June 9, 2016 / 10:57

    Oare ce acoperire a firelor albe are? As vrea sa încerc o nuanță de roșu. Cred ca la blond acoperirea firelor albe nu e foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?