Home » iWhite2: Kitul profesional pentru albirea instantă a dinților cu până la 8 nuanțe

iWhite2: Kitul profesional pentru albirea instantă a dinților cu până la 8 nuanțe

Aș fi vrut ca acest articol despre iWhite2 să fie mai mult un review personal dar entuziasmul m-a părăsit când am citit prospectul și am aflat că nu se recomandă folosirea kitului atunci când alăptezi. So, am sa amân puțin testarea lui, dar am să vă scriu tot ce am aflat despre el.

Primul lucru care trebuie remarcat la acest kit de albire a dinților este faptul că nu conține peroxid de sodiu (apă oxigenată), ceea ce îl face 100% sigur, putând fi folosit  cu ușurință și fără probleme de către oricine. Spun asta pentru că orice produs de albire a dinților cu peroxid de sodiu care este folosit fără supravegherea medicului stomatolog poate duce la afectarea smalțului și provoca sensibilitate la nivelul dinților și al gingiilor.

iwhitekit2

Ce oferă?

Acest kit profesional oferă pe lângă beneficiile de albire INSTANTĂ, înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților și întărirea a acestora, noul iWhite2 ajută și la refacerea smalțului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conține.

Cui este indicat?

Trebuie să știți rezultatele variază de la persoană la persoană și sunt influențate direct de stilul de viață și cel alimentar, si este în principiu recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, cu gingii fără probleme și care nu au fost supuși tratamentelor. Studiile clinice demonstrează că noul iWhite2 poate oferi un efect de albire a dinților cu până la 8 nuanțe, chiar după prima aplicare, pentru 10% dintre participanții la studiu.

elenagheorghe_iwhite

Elena Gheorghe este ambasadoarea iWhite

Cum se folosește?

Kitul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. La final, se clătește cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduță. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru menținerea unui zâmbet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de câte ori considerăm că este necesar ( înainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire în oraș).

iwhite_kit

De reținut

Albirea nu e permanentă atâta vreme cât obiceiurile alimentare sau stilul de viață nu respectă niște reguli. Astfel, trebuie evitate alimentele și băuturile care schimbă culoarea dinților, respectiv cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele, dar și obiceiurile vicioase precum fumatul.

Unde îl găsim și ce conține gama iWhite

iWhite2 este versiunea îmbunătățită a kitului iWhite lansat anul trecut in România in farmacile Sensiblu. Pe lângă kitul profesional de albire, în farmaciile Sensiblu gasiți și pastă de dinți și apa de gură iWhite cu efect de albire și Polisherul profesional pentru detartraj și periaj. https://www.facebook.com/iwhiteromania/

Prețul kitului de albire este de 139 lei.

iwhite_kit3

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

5 Comments

 1. Cati
  February 27, 2016 / 08:31

  Cred ca primele utilizări schimba cu 2-3 nuanțe, așa am mai citit. Oricum o albire profesionala e 1200 de lei. Merita măcar încercat, costa de 10 ori mai puțin. :))

  • urbandiva
   Author
   February 27, 2016 / 19:57

   Probabil îl va testa soțul meu și am sa va spun mai multe atunci. pana la 8 tonuri înțeleg ca nu iese la toată lumea, dar cel puțin 3 am înțeles că se obțin. Merita, sigur merita încercat.

 2. Georgiana Petre Botez
  March 5, 2017 / 15:36

  Am folosit acest kit, în urma cu câteva zile am finalizat și cele 10 benzi de albit. Ce pot sa spun este ca pasta de dinți e de nota 10*! Gust foarte bun, curata bine dinții și strălucesc! Apa de gura promite albirea instant, insa ce am observat eu a fost un luciu mai intens a dinților. Cat despre benzile de albire, au reușit sa îmi deschidă dinții cu aproximativ 4 nuanțe. Dar ma declarat mulțumită, având în vedere ca dinții mei erau destul de albi și înainte!
  Acum rămâne sa observ cat durează efectul, mai ales ca nu am vreun viciu “colorat”.

 3. elena
  March 14, 2017 / 17:31

  am folosit si eu kit-ul si dintii mei s-au albit cu 1-2 nuante, dar sunt multumita deoarece macar stiu ca isi face treaba…..daca mergeam la stomatolog pt o albire de dinti plateam cateva sute de lei si pierdeam si timpul prin cabinete, dar asa e simplu de folosit acasa si pretul nu este exagerat

  • urbandiva
   Author
   March 16, 2017 / 10:34

   am sa fac un update caci si eu am inceput sa il folosesc acum ca nu mai alaptez. astept sa folosesc tot kitul si apoi sa vad rezultatul. ma bucur sa aflu parerile cititorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?