Home » Elysee Gallery, un nou spațiu al luxului și eleganței

Elysee Gallery, un nou spațiu al luxului și eleganței

Dacă îmi citiți articolele știți că apreciez foarte mult acest univers mirific al parfumeriei de lux care se numește Elysee, iar de curând am fost bucuroasă să fiu alături de ei la lansare noului concept Elysee Gallery, situat pe Calea Victoriei 39, în cadrul unui eveniment organizat in parteneriat cu Bulgari.

ELYSEE-Gallery-1 ELYSEE-Gallery-2 ELYSEE-Gallery-3 ELYSEE-Gallery-4

Este un spațiu complet nou, generos, de 400 metri pătrați in care găsești peste 40 de branduri de parfumerie și cosmetică exclusiviste, o cafenea, un loc de joacă pentru copii, un life style corner si o expoziție de artă. E un loc in special, o oază de relaxare in mijlocul unui oraș agitat și aglomerat în care poți merge la o întâlnire, într-o pauză de masă sau atunci când vrei să îți oferi un moment frumos și deosebit in mijlocul unei zile agitate sau in weekend.

5 case de parfumuri au ales Elysee Gallery pentru a-si prezenta in premiera colectiile exclusiviste: Bulgari Le Gemme,  Van Cleef and Arpels – Collection Extraordinaire, Lalique – Exclusive Collection, Bulgari Eau Parfumee si Parfums de Marly. Serge Lutens a hotarat ca Elysee sa prezinte in exclusivitate in Romania parfumurile sale extraordinare.

Marcel Frank, bijutierul indrăgostit de parfumuri a creat special pentru Elysee un flacon de poșetă din piele de piton, placat cu aur și pietre prețioase. Majoritatea caselor de parfumuri au hotărât să-și creeze propriul univers printr-o personalizare a spațiului in așa fel incât esența și emoția brandului să ajungă la iubitorul de parfumuri.

Peste 200 de clienti, reprezentați mass media si personalități au fost prezenți și s-au bucurat de atmosfera creată de Cezar “The Voice” si pianistul și compozitorul Julien Matei. Evenimentul a fost innobilat de lansarea in exclusivitate in Elysee Gallery a colectiei Bulgari “Le Gemme” precum si a parfumurilor exclusiviste Van Cleef & Arpels si Serge Lutens.

Tips Dacă iubiți parfumurile și fie colecționați, fie vreți să vedeți care vi se potrivește cel mai bine, vă sugerez sa descoperiți pe magazinul online Elysee raftul de mostre la prețuri super ok.

ELYSEE-GALLERY-11

Cristina Bălan, Owner Elysee Concept

ELYSEE-GALLERY-8 ELYSEE-Gallery-grand-opening-38

elysee8 elysee7 elysee10 elysee5 elysee0

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?