Home » Try it: Dieta cu ciocolată Gerlinéa

Try it: Dieta cu ciocolată Gerlinéa

De când am născut mi-am propus să slăbesc. Am kilograme în plus, nu mă simt excelent cu ele, dar pentru că alăptez și acum, dieta a sărit pe planul doi și, recunosc, nici disciplinată nu am reușit să fiu în acest context. Cam obosită și mereu cu 100 de taskuri în program, nu am fost mereu atentă la programul de masă și mi s-a intâmplat să aleg ceva dulce atunci când mă simțeam sleită de energie.  Acum aflu ca nu alegeam “dulcele” corect. Ce spun eu aici? Inseamnă că pot alege produse delicioase cu ciocolată şi să am, astfel, dieta sănătoasă. Să vă povestesc:

Am aflat mai multe despre gama Gerlinéa. De fapt, știu această gamă de ceva vreme, am și degustat cu plăcere ciocolata lor în decursul timpului, dar nu am știut toate aceste detalii pe care azi vreau să vi le impărtașesc și care mă determină să includ bunătățile astea în nutriția zilnică.

Dacă ești o persoană care nu se poate abține de la dulciuri sau care simte nevoia unui ‘dulce’ când e cu energia la pământ…cred ca ți se potrivesc și ție. Gerlinéa a creat o gamă variată de produse, cu cele mai diverse gusturi şi tipuri de pachete, astfel incât să alegi dieta cea mai potrivită ţie şi să ai zilnic la îndemână o porţie delicioasă de sănătate dar şi controlul greutăţii.

O sa găsești de la substitutele de masă, fie ele shake-uri speciale sau batoane delicioase cu ciocolată, ciocolată neagră, inimă de migdale, inimă de cocos, inimă de praline, caramel sau cereale, până la gustările hipocalorice (batoane, biscuiți) și la suplimentele naturale pentru arderea grăsimilor, drenare şi detoxifiere.

Milk Shake 270g (9x30g)

Pentru că sunt gândite, cum spuneam, să substituie o masă, produsele Gerlinéa sunt bogate in proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale.  Compoziţia lor a fost reglementatã de legi europene adoptate de Agenția Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice și date științifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masă bogate în proteine în curele de slãbire.

Eu am incercat până acum batoanele dietetice Gerlinéa care sunt concepute ca substitut de masă si sunt foarte bune. Mi-au plăcut mult cele cu caramel si ciocolată neagră – extra black. Se găsesc la cutii de cate 12, 2 sau 3 batoane, 2 batoane fiind echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, oricare dintre variante având un aport caloric de doar 236 kcal/masã. Dintre recomandarile producatorului am reținut faptul ca pentru a inlocui o masă și a avea senzația de sațietate se manancă 2 batoane si se bea, neapărat, un pahar cu apă.

Gerlinea-bipack-Batoane-Migdale-V-2015-3D

Cred ca au pentru toate gusturile si pofticiosii Gerlinéa Batoane Ciocolatã, Ciocolatã-Caramel, Inimã de Cocos, Inimã de Praline, Extra Dark, Cereale-Ciocolatã, Alune-Vanilie, Ciocolata Neagra, Vanilie-Lamaie.

Pe lângă batoane ai ca variantă și milk shake-ul de băut Gerlinéa de vanilie sau ciocolată, care are un conținut ridicat de proteine. E ușor de preparat, uşor de băut oriunde şi oricând, conţinând 11 vitamine si 12 minerale, shakul Gerlinea. 236ml, 8,6 lei.

Gerlinéa are și suplimente alimentare concentrate pe baza de plante, ca soluții de slăbit şi detoxifiere naturale şi extrem de eficiente.

gerlinea-ardere-grasimi-ceai-verde-500ml

Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml
Ajută-ţi organismul să topească mai uşor depozitele de grăsime cu soluţia concentrată Ardere Grasimi  de la Gerlinea pe baza de plante, fără zahăr, doar cu indulcitori. Această cura rapidă de zece zile te ajută să scazi în greutate în mod natural şi inteligent.

Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml
Aliatul tău Gerlinea îţi este alături şi de data aceasta, cu kitul său detox special: cura Gerlinea Detoxifiant. Un supliment alimentar sub formă de soluţie concentrată, pe bază de tincturi din plante şi îndulcitor, care te va ajuta să scapi de toxinele acumulate.

Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml
Datorită formulei cu 3 principii active, Gerlinea Aqua Drainer  Express vizează atât drenarea imediată a apei reţinute în organism, cât şi acţiunea pe termen lung: slăbirea în cm în zonele afectate.

Poti să comanzi gama Gerlinea pe www.nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 sau le găsești in magazine precum DM sau Auchan. Detalii și pe facebook www.facebook.com/GerlinéaRomania.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Stefana
    February 23, 2016 / 16:40

    Nu știu dacă as putea sa țin chiar o dieta dar cred ca le-as prefera când îmi e pofta de dulce. Poate în loc de gustare. Deși probabil ca o sa încerc sa includ Milk shake. Mi se.par interesante și sucurile alea detox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?