Home » De Weekend: 4 conturi de Instagram #amuzante

De Weekend: 4 conturi de Instagram #amuzante

Am sa închei săptămâna într-o notă veselă și am să cotrobăi pe Instagram după conturi funny. Adică o zi în care nu ai râs este o zi pierdută, vă spun!

Și nu stiu cum, dar primul cont peste care am nimerit și care m-a făcut să râd în hohote a fost acesta despre bărbații care se simt mizerabil la cumpărături. @Miserable Men la cumpărături știu și eu vreo duzină, am și eu unul, iar târâtul prin magazine cu o moacă resemnată, distrusă, revoltată, disperată, enervată, adormită etc văd că e un soi de epidemie printre barbați. Oricum fețele astea fac toți banii și dacă aveți și voi un bărbat “dornic” de shopping nu ezitați să îl faceți celebru pe pagina asta de Instagram.

instafun1

@A satire of Instagram este de-a dreptul haios și reușește, zic eu, să facă haz de toate clișeele pe care le găsim la tot pasul în pozele de pe Instagram. Ia vezi:

instafun3

Tot din seria satirizarilor stă și contul @thefatjewish. Deși cam ofensator pe ici pe colo sau cu glume mai dintr-o bucată, contul ăsta reușește să fie extrem de popular pentru ca este, în final, pretty funny.

instafun4

Probabil că de când au cucerit internetul, pisicile au făcut și ceva bani (spre deosebire de bloggerii din România), altfel nu îmi explic ce văd pe contul @cashcats. De-a lungul și de-a latul planetei, pisicile astea se tăvălesc în bancnote ca peștele in apă. Dar nu știu ce mă mir, absolut adevărat, și cele 4 pisici ale mele la fel fac.

instafun2

Vezi ce conturi de Instagram am găsit și @follow, aici si aici.

Voi ce conturi de Instagram urmăriți? Share aici

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?