Home » 5 conturi amuzante de Instagram

5 conturi amuzante de Instagram

.. inspiraționale, și pe care le urmăresc!:) M-am hotărât să descopăr  săptămânal câte 5 conturi cool de Instagram pe care să ți  le recomand, sunt atât de multe încât nu pot să mă opresc din “săpat” în milioanele de poze. Daca ai și tu conturi pe care le urmărești, împărtășește-le cu noi!

Am să încep cu unul pe care l-am descoperit de curând într-un articol din Glamour Paris: I Have This Thing With Floors. Destul de popular, adună insta-selfiuri din lumea întreagă cu oameni care stau pe podele foarte frumoase.

insta2

Căței, căței, căței… nu mă mai satur de ei! Am descoperit pagina asta, Waiting Dogs,  cu/despre căței care așteaptă cuminți câte un stăpân care întârzie la cumpărături  în magazine sau la o şuetă în restaurante. (Nu cred că am avea un astfel de cont si în  Romania, pe aici câinii sunt alergați cu hingherii nu pozați pe Instagram..)

insta3

Daca ai sau nu rău de înălțimii, oricum probabil ca îți va plăcea contul tipului ăsta – Raskalov – care se cațără pe tot felul de clădiri, turnuri și munți.

insta1

Foodie sau ce găsești pe contul unui fotograf specializat în fotografia culinară – JuliesKitchen, cu multă mancare arătoasă și gustoasă. A nu accesa pe la ora 16, când scade glicemia!

insta4

Pentru pasionații de călătorii există contul AFAR. Poți să îți tag-uiesti și tu pozele din călătorii cu #traveldeeper. Până la următorul concediu visăm cu ochii deschiși..

insta5

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?