Home » Noutăți de la Nivea: arome fresh inspirate din natură

Noutăți de la Nivea: arome fresh inspirate din natură

Imi place vara, îmi place soarele, iubesc ploile răcoritoare din miezul verii, iubesc diminețile vesele de vară, zilele la plajă și pielea bronzată…dar urăsc canicula și să transpir în vreme ce mă aflu în bătaia razelor de soare. Simt cum mă  topesc pe asfalt și mă  gândesc doar la următorul moment cand voi putea să mă împrospătez puțin, undeva la umbră. Să ai o piele proaspătă și suplă în arșița verii este o treabă dificilă, știți prea bine că să găsești un deodorant care să te protejeze fără să îți fie teamă că “it just smells wild” e uneori cam greu.

Din seria acestor deodorante care te scot din încurcătură și nu te împiedică să socializezi cu prietenii după o zi de muncă, promite să fie și gama Nivea Deo Fresh, cu arome proaspete de flori, fructe si extracte oceanice și care te protejează 48 de ore.

NIVEA DEO Fresh Comfort – o găsești sub formă de spray şi roll-on, conţine o combinaţie de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă care te duce cu gândul la diminețile de vară, în vacanță la munte.

Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)

NIVEA DEO RollOn_female_Fresh comfort NIVEA DEO Spray_Fresh comfort

NIVEA DEO Fresh Flower – o găsești sub formă de sprayconţine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară. Delicios și reconfortant, o aromă despre care spui “Yummy!”.

NIVEA DEO Spray_Fresh flower

Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml

NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN – o găsești sub formă de spray şi roll-on și  combină într-un mod unic aromele  de extracte oceanice, pin şi rozmarin, o aromă ca o briză pe malul Meditarenei.

Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml (spray) 13.54  lei, 50 ml (roll-on)
imageimage

 

UrbanDiva XO

-Voi ce deodorante folositi pe timpul verii?Ce produse Nivea folosiți?

Află și despre deodorantele Nivea Invisible

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook


Looking for Something?