Home » Pentru mâncăcioşi: Săptămâna Mediteraneană la Lidl

Pentru mâncăcioşi: Săptămâna Mediteraneană la Lidl

Daca ai ratat cele mai misto produse din saptamanile trecute dedicate bucatariilor internationale la Lidl, avem vesti bune: Produsele vedetă din Săptămâna Greciei, Spaniei și Italiei revin la Lidl. Nu e grozav?

Săptămâna Mediteraneană, Lidl aduce în magazine cele mai iubite produse ale acestora, specifice celor trei săptămâni tematice. Călătoria culinară te poartă spre trei destinații mediteraneene și îți oferă posibilitatea să te bucuri într-o singură săptămână de savuroasele bucătării ale Italiei, Greciei şi Spaniei.

Pregătește-le un platou cu brânză de capră în saramură (17.59 lei), Chorizo (5,99 lei), salam Fuet Extra (6.44 lei), anșoa în ulei vegetal (4.39 lei), brânză halloumi (11.99 lei), Parmigiano Reggiano (7.77 lei) și Prosciutto Cotto feliat (7.77 lei).

Mergi la sigur atunci când vrei să impresionezi și optează pentru fructe de mare cu legume (14.44 lei) sau ton alb în ulei de măsline (22.99 lei). Nu uita nici de renumitul tzatziki (3.49 lei) și pregătește o salată la care să adaugi măsline verzi fără sâmburi (17.59 lei) .

Ton alb in ulei Sos tzatziki Prosciutto Cotto- Italiamo Mascarpone - Italiamo

Pentru desert, orientează-te fie spre o rețetă cu Mascarpone (9,99 lei) sau alege baclava cu nuci și scorțișoară (14.99 lei). Poți servi și iaurtul în stil grecesc (7.77 lei) cu vișine amarena în sirop (14.44 lei) sau Profiterol (5.55 lei).

În materie de băuturi, poți alege un vin tradițional grecesc Retsina (4.99 lei) sau berea blondă Mythos (9.99 lei).

Prinde chef de vacanţă, soare şi distracţie în Săptămâna Mediteraneană de la Lidl!

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?