Home » Colecția Holiday 2015 Sterling Nights de la Bobbi Brown

Colecția Holiday 2015 Sterling Nights de la Bobbi Brown

Acum câteva zile a avut loc lansarea oficială, în România, a mult aşteptatului magazin Bobbi Brown. Lume multă cu ocazia acestei lansări şi un moment bun descoperim atât produsele foarte populare ale brandului cât şi noua colecţie ediţie limitată pe care Bobbi Brown a lansat-o pentru sezonul de Crăciun 2015. Despre Sterling Night, colecţia Holiday 2015, Bobbi Brown spune: “Culorile intense şi texturile rafinate din această colecţie te ajută creezi o varietate de look-uri festive.” Let‘s see what this is about!

Despre Bobbi Brown in Romania am mai vorbit in articolul acesta si am si un review al unuia dintre fondurile de ten ale sale – Long Wear Even Finish – pe care va invit sa il cititi.

bobbilansareromania

mesaj bobbi brown to romania

Colecţia este ideală pentru a realiza look-uri glam and chic potrivite petrecerilor de sezon, cu smokey eyes, intens, obraji luminoşi, buze nude sau intens colorate, o colecţie inspirată de bijuteriile preţioase şi stelele ornament.

paleta_sterlings_night_bobbi

New Limited Edition Sterling Nights Eye Palette
Sterling Nights Eye Palette este perfectă pentru a crea diverse look-uri glamour de sărbători. Inspirată de cerul nopţii, paleta include farduri sclipitoare, atât nude, cât şi mai intense, potrivite tuturor nuanţelor de ten.

Nuante: Ivory Eye Shadow, New Moon Glow Shimmer Wash Eye Shadow, Thistle Metallic Eye Shadow, Dove Grey Eye Shadow, New Pink Moonlight Metallic Eye Shadow, Smoke Shimmer Wash Eye Shadow, Midnight Sparkle Eye Shadow, Caviar Eye Shadow, Pewter Chrome Eye Shadow
Pret recomandat: 337 lei

Bobbi-Brown-Sterling-Nights-Sequin-Eyeshadow

New Limited Edition Sequin Eye Shadow
Bobbi lansează cel mai strălucitor fard de pleoape al sau de până acum, în 4 nuanţe care vor atrage toate privirile. Formula coaptă, intens pigmentată, cu extract de perle are o textură catifelată, uşor de aplicat. Fiecare nuanţă poate fi purtată individual sau suprapusă pentru a crea un efect multidimensional şi vine într-un ambalaj chic şi compact, cu oglindă.

Nuante: Constellation, Comet, Moon Rock, Star Beam
Pret recomandat: 140 lei

New Limited Edition Face Highlighter
Un iluminator lichid pentru faţă, care oferă luminozitate discretă, dar care poate fi intensificată, în funcţie de cantitatea de produs folosită. Textura mătăsoasă şi particulele de perle care reflectă lumina oferă o strălucire natural, tinerească. Aplicaţi Face Highlighter la finalul machiajului, peste fondul de ten sau folosiţi-l împreună cu crema hidratantă, pentru un ten cu adevărat luminos. Disponibil în 3 nuanţe versatile, care se potrivesc tuturor tipurilor de ten. Produsul are un ambalaj din sticlă, cu mecanism pentru dozaj.

Mod de folosire: Aplicaţi o măsură sau două de iluminator de-a lungul pomeţilor, cu ajutorul degetelor.

Nuante: Pink, Seashell, Sunlight Bronze
Pret recomandat: 176 lei

bobbi_brown_sterling

Creionul si iluminatorul

New shade, Perfectly Defined Gel Eyeliner
Varianta creion a produsului classic Bobbi, Perfectly Defined Gel Eyeliner, oferă culoare intens pigmentată, definire precisă şi rezistenţă de 12 ore, fiind astfel eyeliner-ul ideal pentru sezonul sărbătorilor. Ascuțitoare din capac îl face foarte practic, permiţânduţi obţii o linie perfectă oricând, oriunde. Acum disponibil şi într-o nuanţă intensa de verde.

Nuanța: New Black Ivy, Pitch Black
Pret recomandat: 115 lei

 

bobbi_brown_ruj

Limited Edition Lip Color
Într-un ambalaj glamour negru-argintiu, colecţia de rujuri include o nuanţă de roşu– o alegere clasică pentru sărbători, o nuanţă nude uşor de purtat şi două nuanţe neaşteptate de portocaliu, care vor completă orice look.

Nuanțe: Nude, Lady Ruba, Vixen Red, Atomic Orange
Preț recomandat: : 135 lei

bobbi_brown_lessons

Makeup Lessons
Odată cu lansarea Sterling Nights Collection, Bobbi Brown oferă lecții de machiaj complementare: Party Makeup Lessons, pentru a obține un look festiv cu ajutorul makeup artistilor Bobbi.

Iată și alte produse pe care le găsiți disponibile în magazinul Boobi Brown din Băneasa Shopping City.

IMG_8053 IMG_7903 CTPR8351 CTPR8039 bo

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?