Home » Love it: Colecția Măiastra de la Iutta

Love it: Colecția Măiastra de la Iutta

Cum pe urbandiva.ro mi-am propus să vă povestesc doar despre lucrurile care imi plac, azi vreau să va arăt ceva foarte chic şi foarte frumos, un brand românesc pe care îl admir şi ale cărui lansări le urmăresc de ceva vreme. Nu, nu posed încă nici un accesoriu de la Iutta, căci despre acest brand este vorba, dar face parte din lista aceea luuungă de Crăciun, nu contează anul :). Iutta este un brand ce crează genţi, pantofi şi accesorii îmbogăţite cu motive tradiţionale româneşti și arată fantastic.

Nouă colecţie de la Iutta se numeşte Măiastra şi portretizează o veche legendă românească despre o făptură alegorică ce se află la poartă nemuririi. Ea este întruchiparea dorului suprem, un dor dezbrăcat de toate rădăcinile sale pământeşti. Accesoriile inspirate de zborul spre infinit al Maiastrei au în centru simbolul zeiţei pasăre, poartă nume din aceeaşi sfera şi sunt o mărturie a puterii basmelor, traduse prin artă mestesugaritului în emoţii, vise şi stări.

Toată colecţia Măiastra o găsiţi şi o puteţi comanda de pe siteul www.iutta.ro. Pe lângă genţi şi clutchuri, mănuşi şi portofele, veţi găsi şi agende, huse de telefon sau tabletă, zic eu nişte cadouri foarte frumoase si deosebite de Crăciun.

iuttaFlamingo iuttaAgenda iuttaMagpie iuttaBird-of-paradise iutta_agenda-S iutta_Iphone-5-case iutta_portmoneu iutta_Puffin iuttaHawk-backpack

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?