Home » Love it: Primul magazin Apivita s-a deschis in Bucuresti

Love it: Primul magazin Apivita s-a deschis in Bucuresti

Dacă nu sunteţi pentru prima oară aici, ştiţi deja îndrăgesc mult produsele Apivita, aşa am întâmpinat cu bucurie lansarea primului magazin al acestui brand în România. După 36 de ani de existenţă în peste 14 ţări din lume, Apivita deschide primul magazin şi în Bucureşti -THE APIVITA STORE pe care îl găsiţi la primul etaj din Băneasa Shopping City.

apivitastore1

Este un magazin cochet şi primitor, în care eşti întâmpinat de o masă lungă, simbolul celebru al ospitalităţii greceşti, pe care se va afla întotdeauna o ceaşcă de ceai cald cu miere, expresie a înţelepciunii, ştiinţei şi naturii Greciei. Aici, în acest spaţiu, te vei putea bucura de cele peste 300 de produse de înfrumuseţare şi îngrijire pentru femei, bărbaţi şi copii, produse naturale, eficiente şi holistice, ce există la momentul actual în întreaga lume.

apivitastore6 apivitastore4 apivitastore5 apivitastore7 apivita10

Îl consider un loc special, unde poţi testa oricare dintre aceste produse extraordinare, poţi experimenta puterea naturii, secretele societăţii albinelor şi abordarea holistică a sănătăţii şi frumuseţii.apivitastore53 apivitastore12 apivitastore11 apivitastore8

Te invit treci pragul acestui magazin şi te bucuri cu toate simţurile de această experienţă, gustă din auria miere aromată de la Apivita, miroase şi atinge aceste produse care îmbină cele mai valoroase şi bune ingrediente pe care flora grecească le oferă.

Produsele APIVITA sunt create în fabrica Bioclimatică din Markopoulo, Attica, Grecia şi sunt disponibile la noi prin reţeaua de farmacii Sensiblu şi acum în noul The Apivita Store.

apivita

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

2 Comments

 1. Amy
  January 15, 2016 / 18:21

  Prefer flora romaneasca 🙂 Nu stiu de ce trebuie sa promovam produse de import, cand avem si noi destule produse din aceeasi sfera, foarte bune, la preturi mult mai ok… Dar in fine, efectele globalizarii.

  • urbandiva
   Author
   January 15, 2016 / 18:33

   Sigur ca avem si daca ai sa urmaresti articolele mele ai sa vezi ca le-am promovat si le promoez intens si pe acestea. Dar, pentru ca folosesc de multa vreme Apivita si imi place foarte mult acest brand, nu pot sa nu il recomand. Incearca-le si ve vedea ca merita. In plus, si acum mii de ani comertul cu tot felul de produse se facea in toate colturile lumii si oamenii foloseau si altceva decat crestea in batatura lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?