Home » Scurt program de detoxifiere cu Biocyte Soupe Detox Digestie și Tranzit

Scurt program de detoxifiere cu Biocyte Soupe Detox Digestie și Tranzit

Dupa 3 ani în care organismul meu a trecut prin multe schimbări datorate sarcinii și apoi lungii perioade în care am alăptat, am hotărât că e vremea să încep să modific ceva în stilul de viață și felul în care mă simt și arăt.

Am trecut peste o perioadă în care am acumulat câteva kilograme în plus pe care nu le-am dat jos pentru că nu am putut să recurg la diete, dar acum am hotărât să mă apuc de detoxifiere și slăbit pentru că am nevoie să mă simt din nou bine in pielea mea. Iar pentru asta am introdus, după ce am făcut și ceva cercetări pe tema aceasta, câteva suplimente care să mă ajute în acest demers al meu. Nu este prima oară când mă ajut de ele ca să mă detoxific sau să imi ajut organismul în acest proces de schimbare, așa că am introdus in dieta săptămânală un supliment pe care l-am primit de la Biocyte. Pentru că il găsesc eficient am hotărât să vă povestesc despre el, sunt sigură că poate să fie de mare ajutor mai ales celor care au probleme cu tranzitul intestinal sau celor care vor să urmeze o perioadă de detoxifiere.

Este vorba de Biocyte Soupe Detox® Digestie si Tranzit
, o supă instant delicioasă preparată cu legume verzi, care are rolul de a susține tranzitul intestinal si de a detoxifia organismul.

detox_biocyte1

Este foarte simplu de folosit indiferent de programul și stilul de viață pe care il aveți: se găsește la cutie de 112 g care încorporează 14 porții a cîte 8 g fiecare și are și o linguriță de dozaj astfel incât să o puteți prepara oriunde aveți la dispoziție o cană cu apă caldă. O astfel de cutie vă ajunge pentru un tratament de detox de 2 saptămâni, zi de zi – este recomandată doar o dată pe zi.

Eu o folosesc de o săptămână, am ales să o introduc in meniul zilnic ca și gustare între mic dejun și prânz și imi place mult gustul și aroma sa de supă cremă de legume verzi, dar mai ales apreciez faptul că îmi dă o stare de bine, ajută la tranzitul intestinal și mă ajută in programul meu de slăbire. Nu mă aștept la rezultate minune, pentru că nici un astfel de program nu promite așa ceva, ci mă bucur de un plus de ajutor în demersul meu de curățare și îngrijire a organismului.

Aceste efecte benefice asupra organismului se datorează extractului de Fucus – un extract care are rolul de a susține tranzitul intestinal și confortul digestiv – și a legumelor verzi: spanac, praz și varză verde și Chlorella, responsabilă cu detoxifierea organismului.

detox_biocyte2

So, dacă aveți nevoie de un program simplu, lejer și cât mai eficient de detoxifiere, in orice anotimp, incercați acest supliment de la Biocyte, Soupe Detox cu legume verzi care nu doar că ajută, dar poate să constituie o gustare bună cu puține calorii: are doar 23 kcal/portie, 282 kcal/100 g.

In plus, din aceeași serie Soupe Detox am găsit și alte două produse extrem de interesante și sper eu la fel de eficiente:  SOUPE Detox cu efect de slăbire și SOUPE Detox imunitate.

detox_biocyte5

detox_biocyte3

Cu aceasta ocazie am descoperit ca Biocyte (metodă lansată initial in Japonia, apoi in SUA) are o gamă mult mai largă de produse la baza cărora stă conceptul de nutricosmetică care îmbină principiile nutriției cu cele ale frumuseții, sub forma nutricosmeticelor, cunoscute și ca suplimente de frumusețe sau produse de frumusețe.

Am mai scris pe blog despre astfel de produse pe care eu le-am folosit în decursul timpului incepând cu acidul hialuronic sub formă de băutură și terminând cu suplimente alimentare pentru întărirea și detoxifierea organismului. V-am mai povestit că nutricosmeticele sunt produse de înfrumusețare care includ băuturi, alimente de înfrumusețare si suplimente, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar, toate având la bază conceptul frumuseții care vine din interior.

Biocyte a lansat și o serie întreagă de produse care au rolul de a îmbunătății și regenera sănătatea părului, unghiilor și pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare), având la bază acid hialuronic, colagenul și respectiv keratina, ingrediente esențiale in susținerea frumuseții din interior.

In România găsiți produsele Biocyte disponibile în Farmaciile Help Net selecționate și pe www.farmaciaonline.ro

detox_biocyte4

(Foto: urbandiva.ro)

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow me with Follow

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?