Home » Produsele L’Erbolario care mi-au făcut vara mai frumoasă

Produsele L’Erbolario care mi-au făcut vara mai frumoasă

Am descoperit produsele L’Erbolario anul acesta și după ce le-am testat o vreme le-am trecut la capitolul favorite și am zis să vă spun câte ceva despre ele. Pe scurt: sunt pur și simplu mișto. Au un raft superb și generos în game de produse în orice farmacie Sensiblu și vă invit să mergeți să le descoperiți. Au tot felul de promoții așa că sunt sigură că o să vă gasiți ceva draguț să testați și să vă convingeți cât sunt de bune.

Eu am testat și m-am indragostit de produsele acestea pentru corp cu Iasomie indiana. Gelul de duș și cremă de corp cu iasomie sunt două produse care in această vară mi-au fost răsfăț și relaxare. Știti cum miros? Ca serile calde de vară în care simți peste tot parfumul de regina nopții și iasomie. Asta este parfumul care inundă baia dupa un duș cu gelul L Erbolario Indian Jasmine și persistă pe piele multă, multă vreme – dacă le folosesc seara, a doua zi dimineață incă persistă pe piele acest parfum. Eu il completez și cu crema de corp care este super, super bună. Are o textură ușor onctuoásă, bogată, dar fară să fie foarte grasă și să iți lase pielea uleioasă, intră repede in piele si o lasă catifelată. O folosesc des pe picioare, pe tălpi și pe brațe, unde pielea e mult mai uscată și obțin de fiecare dată pielea moale și parfumată. Sunt multe alte game L’Erbolario pe care vreau să le incerc, dar aceasta cu iasomie cred că va reveni constant pe raftul meu de produse favorite, este superbă.

jasmine_ud53

Sunt produse care arată și foarte bine nu doar că sunt și mișto, eu le consider foarte potrivite unui cadou elegant și util chiar și pentru cea mai pretențioasă persoană.

jasmine_ud54

Anul asta nu am fost la plajă și nici in concediu la mare, dar m-am bronzat la un moment dat și am zis să mă bucur de puțină culoare pe care am prins-o vara asta și să o mențin frumoasă și strălucitoare. Atunci am primit si acest unguent superbronzant de la L’Erbolario cu morcov, coajă verde de nucă și aloe și am inceput să il folosesc de vreo 2-3 ori  pe saptamana. Trebuie să știți de la inceput ca nu este un produs cu filtre, adică nu este folosit și pentru a proteja pielea impotriva radiațiilor solare, dar e recomandat persoanelor cu pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Am decis să il folosesc din două motive: reusește să iți lase un aspect uniform și strălucitor bronzului, o piele extrem de catifelată și parfumată și este bogată în elemente nutritive şi calmante. Intră foarte repede in piele, nu lasă pete și nici nu e uleios, nu pătează hainele și chiar face ce promite.  Preț: 86.99

jasmine_ud3 jasmine_ud2

Tot din seria L’Erbolario pentru bronz stralucitror mai puteti cauta in perioada asta si crema de protecţie solară cu extract de mac californian SPF50 care este dedicata persoanelor cu piele extrem de sensibila, deschisă la culoare, predispusă la roşeaţă, fiind ideală pentru primele zile de expunere la soare şi pentru copii. Are o consistenţă foarte plăcută, putând fi aplicată cu mare uşurinţă pe față și corp. Preț: 67.99 de lei.

Mai puteti incerca si Soleombra Emulsie fluidă după plajă cu ceară de orz si unt de karite: potrivită pentru față, dar și pentru corp, aceasta restabilește procentul corespunzător de hidratare a epidermei, o hrănește în profunzime, asigurându-i un aspect moale şi înlăturând pericolul descuamării, întărește mecanismele de apărare, pregătind-o pentru a înfrunta dificultăţile din ziua următoare. Se aplică după duș pe zonele în care pielea este extrem de întinsă sau foarte înroşită. Preț: 82.99 de lei

Toata gama de produse solare le gasesti in perioada asta la Sensiblu cu reducere 30%. Detalii gasesti si pe pagina lor de Facebook. https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania

Eu am remarcat acum ceva vreme si parfumurile lor, au o serie de parfumuri florale care sunt foarte frumoase si la niste preturi mai mult decat accesibile. Mergeti sa va bagati nasul in gamele cu hortensie, violeta, iasomie si sa imi spuneti apoi daca nu v-au cucerit. Sunt asa mici comori ascunse pe rafturile din farmacie pe langa care cred ca ati trecut de multe ori, dar e care va indemn sa le cumparati si sa le incercati. Nu o sa va para rau!

jasmine_ud

(Foto: urbandiva.ro)

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow me with Follow

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?