Home » Avene Tolerance Extreme și Avene Hydrance Optimale Teintee – perfecte pentru vară

Avene Tolerance Extreme și Avene Hydrance Optimale Teintee – perfecte pentru vară

In vara asta am revenit la o iubire mai veche a mea: Avene și asta datorită acestor două produse pe care le-au lansat (relansat) și pe care le-am descoperit a fi foarte potrivite pielii in perioada aceasta în care zilele sunt toride și tenul devine sensibil cu nevoie de hidratare. Cred că sunt câțiva ani de când nu am mai aflat noutăți și nu am mai incercat ceva de la Avene, așa că am fost foarte interesată de aceste produse și de noua tehnologie din spatele lor. O dată cu această reintâlnire am regăsit și apa termală Avene pe care o am acum in varianta mini, e pur si simplu indispensabilă in perioada aceasta extrem de călduroasă.

Descoperită in 1700, apa termală Avene se află și azi, după mai mult de 300 de ani, in toate produsele acestui brand, reușind să trateze și să ajute pielea sensibilă, cu probleme, iritată, uscată, dar și oferind soluții excelente pentru un ten curat, strălucitor și hidratat. Cu o astfel de istorie in spate, Laboratoarele Avene au reușit in acest moment să aducă pe piață, probabil una dintre cele mai inovative produse prin relansarea gamei Tolerance Extreme. Dacă ați folosit vreodată această gamă trebuie să știți că această relansare aduce produse cu mult, mult mai bune.

avene1

De ce inovativ? Pentru că Avene a obținut aceste produse hidratante pe bază de fuziune și de cosmetică sterilă, cu ingrediente fizio-compatibile. Practic a lansat o gamă formată din 3 produse noi, unice, esențiale pentru o ingrijire completă și o piele sănătoasă și frumoasă bazându-se pe 3 concepte brevetate.


Mai mult decat atât, lista de ingrediente din aceste 3 produse nu depășește mai mult de 7 substanțe, nu există conservanți, parabeni, alcool și nici măcar parfum. Ritualul de ingrijire va începe cu loțiunea de curățare care demachiază pielea sensibilă lăsând pielea curată, hidratată, calmată și va continua fie cu emulsia pentru ten normal și mixt, fie cu crema pentru ten sensibil și uscat.

Produsul de referință al acestei game este cel pe care l-am testat și eu: Emulsia Tolérance Extrême Legere și cred că se potrivește nu doar tenului normal și mixt pentru care este creată, ci are rezultate excelente și pe o piele sensibila. Susțin asta prin prisma faptului că deși am un ten mixt, mă confrunt nu de puține ori cu o piele sensibilă pe anumite zone ceea ce m-a obligat intotdeauna  să fiu extrem de atentă cu tipul de produse pe care le folosesc, iar lista de doar 6 ingrediente fizio-compatibile a asezat această emulsie in topul cremelor de față preferate – apa termala Avene fiind un ingredient cu un procentaj foarte mare in compoziția sa.

avene343

Am folosit-o aproape zilnic incă de când am primit-o și am remarcat cum, după aplicare, pielea rămâne catifelată, fină si hidratată și chiar calmată in zonele iritate. Are o textură lăptoasă care o face să se topească aproape instantaneu pe piele și să se absoarbă extrem de rapid, fiind, astfel, ideală pentru perioada de vară.

Pe langă toate acestea am fost foarte plăcut suprinsă și de ambalajul pe care Avene l-a inovat odată cu aceasta lansare: ambalajul steril care nu permite produsului să intre in contact cu aerul. Datorită lui, Tolerance Extreme reunește doar ingredientele active esențiale pielii, fără conservanți, făcând posibilă conservarea intactă a microbiotei, actor principal în menținerea echilibrului pielii. Personal m-as bucura să il regăsesc la multe alte branduri, e genial.

avene3r3

avene368

Al doilea produs lansat in această perioadă și pe care am reușit să il testez și eu este cremă nuanțată Hydrance Optimale Teintee cu spf 30, de fapt un corector hidratant. Cred că este un produs perfect pentru zilele de vară, pentru o piele care are nevoie de hidratare, de puțină culoare si de spf. Am folosit-o destul de des in acest sezon pentru că prefer de fiecare dată in perioada de vară fondurile de ten mult mai lejere, dacă nu am probleme cu tenul și nu am nevoie de un produs cu acoperire, mă împac mult mai bine cu cremele nuanțate sau BB și CC Creams.

Aceasta nouă formulă are, conform fișei Avene 3 efecte importante:

1. Asigură o hidratare de lungă durată datorită conținutului său bogat de Apă Termală Avene și a agenților săi de hidratare.

2. Protejează în mod eficient împotriva efectelor nocive ale soarelui, datorită sistemului său de fotoprotecție SPF30.

3. Îmbunătățește și luminează în mod natural aspectul pielii datorită amestecului subtil de pigmenți minerali și de luminozitate cu texturi perlate

avene364

Este o cremă bună pentru tenurile uscate și foarte uscate, având o textură bogată, dar suficient de  lejera cât să poată fi folosită și de cștre tenurile normale sau mixte.

Nuanța de oranj pe care o are această cremă poate descuraja la prima vedere, știu și persoane care nu au reușit să o folosească cu succes pentru ca au tenul foarte alb,  dar eu va spun că aceasta cremă reușește să se adapteze culorii tenului și să se intindă uniform, fără pete de culoare. Nu, chiar nu prinzi o culoare complet artificială de..morcoviu :), dar pentru a te convinge mergi intâi in orice farmacie si testează produsul direct pe ten, nu pe mână.

Am aplicat-o și fără și cu o altă cremă de față, cu ajutorul degetelor sau a unui beauty blender și se întinde omogen și e foarte lejeră, nu incarcă și nu arată ciudat pe piele. Dacă iți este, totuși teamă de nuanța sa, eu ți-o recomand ca bază de machiaj pentru că oferă tot ceea ce ai nevoie pentru asta: hidratare, uniformizare a culorii tenului și protecție solara.

avene33

avene37

Hydrance Optimale Teintee de la Avene poate fi găsit în farmacii la prețul recomandat de 65 lei.

avene368

Voua ce produse Avene va plac si folositi? As vrea sa stiu si recomandarile voastre

(Foto: urbandiva.ro)

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow me with Follow

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?