Home » Suicide Squad

Suicide Squad

Sunt fana a filmelor cu super eroi si am fost destul de nerabdatoare sa vad noul film DC Comics, Suicide Squad. De data aceasta a venit randul personajelor negative din comic books sa iasa la rampa in toata splendoarea lor si sa ne spuna o poveste care, in fapt, ii vulnerabilizeaza si le evidentiaza o latura nebanuita. Nu e prima oara cand o spun, filmele cu supereroi nu ar trebui sa primeasca calificative negative, nu au sens atunci cand vorbim de pelicule ca acestea cu subiecte suprarealiste, asa ca nici micul meu review nu este despre 1 sau 5 stelute. Mie mi-a placut, mi s-a parut amuzant iar cu ocazia asta  unele personaje negative mi-au devenit simpatice, altele au ramas in zona de gri.

Iata ca asa stau lucrurile si cand vine vorba de ceea ce vrea si apreciaza publicul: elita anti-eroilor din „Brigada sinucigaşilor” este filmul numărul unu în România, unde conduce box office-ul românesc cu încasări de peste 1.156.779 de lei şi 52.637 de spectatori, în cel de-al doilea weekend petrecut pe marile ecrane din ţară. Si nu doar la noi s-a bucurat de succes, si in SUA a spart statisticile si incasarile dupa primele 2 weekenduri pe marile ecrane.

Pe scurt? „E atât de bine să fii rău”… Cei mai periculoşi anti-eroi încarceraţi sunt selectaţi şi forţaţi să lucreze împreună pentru guvernul american care îi trimite în misiunea de a învinge o entitate malefică misterioasă. Cu o mână de fier, Amanda Waller a decis care sunt cei mai odioşi indivizi capabili să ducă misiunea la bun sfârşit, fără să rişte pierderi însemnate. Totuşi, când realizează că nu au fost aleşi să câştige, ci pentru caracterul malefic irecuperabil, deci uşor de sacrificat, brigada trebuie să decidă dacă să lupte pentru supravieţuire în echipă sau să-şi încerce norocul pe cont propriu.

suicide-squad-2016-task-force

Fiecare dement:) din filmul asta are o poveste pe care o vei descoperi acum, pe unii dintre ei sigur i-ai mai vazut prin filmele cu eroi, dar abia acum au sansa sa isi spuna povestea mai pe-ndelete. 120 de minute de actiune combinata cu povesti de dragoste, cu drama si comedie, un film care se doreste si cred ca reuseste sa fie pur entertaining.

Will Smith in rolul lui Deadshot este elementul care, in opinia mea, reuseste sa tina actiunea si restul personajele coagulate – nu stiu daca sunt subiectiva ori ba, Will Smith se afla in top 10 al preferintelor mele in materie de actori de cinema – sa ofere greutate si sa umanizeze brigada asta de nebuni si criminali. Margot Robbie, cea care o portretizeaza pe Harley Quin, este exact asa cum o vedeti in trailere: o prezenta magnetica si amuzanta, sarea si piperul de care are nevoie aceasta poveste. In schimb, nu ma da pe spate deloc Cara Delevingne in rolul vrajitoarei, nu e printre preferatele mele din noul val de actrite, cred ca e supraestimata. Just sayin!

Dupa ce am vazut Brigada sinucigasilor am devenit foarte curioasa unde va duce DC Comics mai departe aceste personaje anti-eroice si destul de bulversate, pe care, pentru moment, le-a asezat, in siguranta, in zona neagra a nelegiuitilor.

Este un film pe care trebuie sa il vezi la cinema, la calitatea oferita de un ecran mare si efectele 3D, sa te bucuri de imagine si de muzica, sa te lasi acaparat de actiune si sa te amuzi.

https://youtu.be/CmRih_VtVAs

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?