Home » Vopseaua de păr Syoss Gloss Sensation: culori superbe, semi-permanente, fără amoniac

Vopseaua de păr Syoss Gloss Sensation: culori superbe, semi-permanente, fără amoniac

Dupa ce a revolutionat gama produselor de colorare si decolorarea pentru acasa despre care v-am povestit aici, Syoss a lansat la inceputul primaverii o noua gama la fel de interesanta si de potrivita pentru cele care isi doresc sa incerce, fara regrete, vopsirea acasa: Syoss Gloss Sensation.  Cu ce vine nou aceasta gama? Ei bine, iti permite sa testezi culorile de păr care îți plac intr-o variantă simplă și ușoară prin care poți să îți descoperi culoarea si stilul potrivit.

Tot ce contează este să găsești o nuanță care sa iti placa si care să-ți pună în valoare personalitatea, care să te facă să strălucești, pentru ca aplicarea sa este extrem de simpla și prietenoasă cu părul.

syossglosssensation

Hai să iți mai spun ce e mișto la această gamă Syoss Gloss Sensation: formula sa de colorare a părului este semi-permanentă, fără amoniac, astfel incât  îți permite să schimbi ușor culorile și să încerci toate nuanțele de păr care îți plac, pentru a vedea care ți se potriveşte cel mai bine. Nu sună grozav? Eu aș spune că da!

Formula noii game de colorare a părului fără amoniac Syoss Gloss Sensation promite să ofere de două ori mai multă strălucire părului, cu efect de laminare, cu rezultate bune, ca la salon, cu pigmenți de culoare ce oferă acoperire completă și a firelor de păr alb, rezistând pe păr până la 8 săptămâni.

syoss

Formula delicată este îmbogățită cu ulei floral de Monoi de Tahiti ce îngrijește părul în profunzime, îmbunătățindu-i vizibil calitatea – totul pentru a asigura o experiență profesională de îngrijire, ca la salon, chiar la tine acasă. Crema de colorare conține o tehnologie activă de dublă amplificare ce oferă o culoare mai intensă și o infuzie de cremă glossy ce o face de două ori mai luminoasă, cu reflexe vibrante şi strălucitoare.

Colecția Syoss Gloss Sensation oferă 20 de nuanțe senzaționale moderne, de la Blond Cocos, până la Ciocolată cu Chilli, Roșu Sangria sau Caramel.

 Vopsea de păr fără amoniac Syoss Gloss Sensation – Preț cutie: 24,49

syoss_gloss syoss_gloss_sensation

Listă nuanțe:

Blond Rece (10-51)

Blond Cocos (10-1)

Vanilie Latte (9-6)

Nuga Miere (8-86)

Arămiu Caisă (7-76)

Arămiu Scorțișoară (7-67)

Șaten Caramel (6-67)

Șaten Pralină (6-1)

Cacao Aurie (5-86)

Roșcat Zmeură (5-22)

Șaten Cappucino (5-1)

Ciocolatiu Chilli (4-82)

Roșu Sangria (4-23)

Șaten Expresso (4-1)

Ciocolatiu Auriu (3-86)

Cireșiu Morello Închis (3-33)

Șaten Mocha (3-1)

Ciocolatiu Închis (2-1)

Negru Albăstrui (1-4)

Negru Abanos (1-1)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?