Home » Dulciuri pentru masa de Paşte de la brutăriile Paul

Dulciuri pentru masa de Paşte de la brutăriile Paul

Suntem în prag de sărbătoare și toți ne dorim să terminăm cât mai repede cumpărăturile și  preparatele pentru masa de Paște, iar in opinia mea, cel mai bine e să alegi să îți ușurezi munca și să te bucuri cât poți de ceea ce reprezintă cu adevărat aceste sărbători. De aceea, eu am să trec în aceste zile și pe la brutăriile franţuzeşti Paul de unde aş vrea să aleg câte ceva delicios pentru noi și pentru prietenii pe care îi vom vizita. Tot ceea ce am ales de la ei în decursul timpului mi-a plăcut și nu m-a dezamăgit. Colecţia de Paşte de la Paul știu că e plină de multe bunătăți: diferite sortimente de cozonaci (cu umplutură de nuci şi amarene, cu nuci şi portocale, cu nuci şi stafide, Brioche sucre chocolat, Cramique sucre raisins), o reţetă delicioasă de pască cu brânză dulce şi stafide şi deserturi.

Paul_Colectia de produse pentru Paste

Pe lângă deserturile acestea “must-have” sună foarte tentat și Lapin Chocolat (iepuraş din ciocolată cu lapte), Sucette Chocolat Poulet (acadea de ciocolată), Amandes au chocolat (migdale, alune în ciocolată), Millefeuille Oeuf Choco (tort cu cremă de ciocolată, alune şi figurine din ciocolată), tablette au chocolat (ciocolată cu lapte), tablette au chocolat noisette (ciocolată cu lapte şi alune), tablette au chocolat noir (ciocolată neagră).

Colecţia dedicată sărbătorilor pascale este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti, Cluj şi Ploieşti până pe 4 mai 2016.

Intrati si pe paginile lor de Facebook şi Instagram.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?