Home » Vești bune: NIVEA mă provoacă să realizez singură coafurile dorite

Vești bune: NIVEA mă provoacă să realizez singură coafurile dorite

Când trebuie să îmi aranjez părul am întotdeauna două mâini stângi. În afară de niște bucle pe care le realizez cu ondulatorul sau ceva foarte simplu precum un..coc, restul încercărilor mele au sfârșit cu dureri de cap și de mâini și..cu o coadă prinsă cu un elastic. 😒Dar asta nu înseamnă ca nu continui să încerc, perseverența este mama învățăturii. Urmăresc des sfaturi și trucuri (de câte ori nu am scormonit Pinterest-ul în căutarea celei mai chic dar simple coafuri, doar mouse-ul meu știe.. .) care să mă ajute sa îmi fac o coafură interesantă înainte să plec de acasă. I’m still trying!😔

Așa se face ca am ales sa răspund provocării Nivea si să încerc să îmi realizez singură coafurile folosind cele mai potrivite produse pentru părul meu, acum ca e vară și pot să nu mai ascund sub căciulă rezultatul unui întreg tutorial de #DIYHAIRSTYLING .

Am urmărit recomandările Hair Stylistului internaţional NIVEA, Sally Brooks și am aflat așa: cocul în zig zag și împletit, buclele lejere, tunsorile pixie cut, împletiturile şi coafurile moderne boho–chic sunt vedetele preferate ale sezonului cald, în materie de hairstyling!

Până acum sună bine, împletiturile sunt un must-have al sezonului și unul dintre puținele stiluri pe care reuseșc cât de cât sa le pun în practică. Dar să nu fie împletitura fish tail…😃 De asemenea, buclele lejere sunt în tendințe, și iată cum deja puținele mele skilluri de hairstyling nu sunt chiar inutile.

Dar pentru ca entuziasmul meu nu se oprește aici am descoperit cu bucurie pe www.nivea.ro/coafuri-rapide, unde peste 70 de coafuri așteaptă să fie încercate pas cu pas. God, help us!:)

niveahair2

“În realizarea coafurilor, aveţi grijă să folosiţi produse de styling potrivite pentru tipul de păr şi, după uscare, nu uitaţi să aplicaţi spary-uri de protecţie a părului împotriva factorilor externi”, ne recomandă Sally.

Pentru tutorial ele de hairstyling de pe siteul Nivea am să folosesc produse din gama de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss, care oferă părului uscat şi tern strălucire de diamant. Preţ şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei, fiecare; Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare

 

Recomand și gama NIVEA Volume Sensation oferă volum dublu şi strălucire părului subţire, fără a-l încărca. Preţ şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei fiecare; Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare

+ Gama de styling NIVEA Mega Strong oferă oricărui tip de păr fixare mega puternică şi de lungă durată, îngrijindu-l în acelaşi timp, fără a-l încărca. Preţ Spray (250 ml), Spumă (150 ml)

niveastrong

Acesta coafură imi iese chiar și mie:):

niveahair

Și se realizează în doar 7 pași. Folosești un pieptene pentru tapat, o agrafa, un ondulator si produsele Nivea Diamond Volume.coafura1

 

http://www.nivea.ro/Experimenteaza/ingrijirea-parului/coafuri-rapide/trend-view/47-the-knotted-ponytail

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

2 Comments

  1. carla
    June 8, 2015 / 03:19

    E cel mai bun articol despre Vești bune: NIVEA mă provoacă să realizez singură coafurile dorite. Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?