Home » Sephora, ediție specială Craig & Karl

Sephora, ediție specială Craig & Karl

Aștept sezon de sezon cutia cu noutăți de la Sephora. Le iubesc brandurile, le folosesc, sunt clientă fidelă și le recomand oricând si oricui. Dacă pot să ilustrez în vreun fel admirația mea pentru Sephora, iată una elocventă. 💖:). image

Asa mi-a cucerit (din nou) Sephora inima cu noutățile sezonului de vara 2015. Am sa încep recomandările mele pentru voi cu una dintre Colecțiile speciale ale brandului, pentru ca cine nu vrea în portfard nu doar cosmetice bune și rezistente ci și ambalajele lor frumos concepute.

Craig Redman și Karl Maier, un duo compus din doi amici artiști, specializați în ilustrația grafică umoristică, ce se amuză mânuind imaginile și desenul într-un stil unic, au realizat pentru Sephora o colecție de produse de baie și una de produse de machiaj.

Bubble bath & Shower Gel Craig & Karl (Peony)

Celebrul Spumant de baie cu aromă de bujor de la Sephora se îmbracă într-un veșmânt pop, multicolor, sub pensulele lui Craig și Karl. Datorită acestui design reinventat, nu veți putea rezista tentației de a întârzia sub dușul care va fi o sursă de vioiciune și de bună-dispoziție, și care va da culoare acestor momente.

Sephora-Craig-Karl-hand-wash-creams

Moisturizing hand creams (Peony, Monoi and Lagoon)

Pentru că și mâinile noastre merită toată atenția noastră, vă propunem să le oferim cea mai bună hidratare, cu acest produs care are superb design! Mulțumiri Sephora, mulțumiri lui Craig și Karl.

Hand wash (Peony, Monoi and Lagoon)

Învăluie pielea în arome îmbietoare de monoi, în mireasma lagunelor și a bujorului, lăsând mâinile parfumate și delicate în același timp. Bucurați-vă de toate aceste atuuri, dând un nou design băii dvoastră. Cu Sephora toate acestea sunt posibile.

Sephora-Craig-Karl-Capsules

Craig & Karl bath gift box

Este adevărat că am putea oferi această cutie splendidă „în ediție limitată”, cu design-ul său armonios… Dar ce vreți, când știm că în ea se găsește o varietate de produse de înfrumusețare (un spumant Bain Douche Moussant Pivoine, un săpun cremă Crème Lavante Mains Monoï, trei cuburi Cubes Effervescents Lagon și un burete Fleur de Douche bleue), suntem tentați să le păstrăm pentru noi.

Colorful 5 Eyeshadow palette

Dacă nu vreți să ratați această trusă de farduri de pleoape care conține 5 (superbe) farduri, deopotrivă intense și artistice, care vă vor permite să vă creați fără niciun risc veritabile look-uri pop, vă sfătuim să deschideți bine ochii! Cu formatul său compact, aceasta este ideală pentru a fi luată cu sine peste tot.

Sephora-Craig-Karl-Colorful-Custom-Eyeshadow-Case

Colorful Eyeshadow

În combinațiile nude și roz, albastru-violaceu și verde mentol, galben-pai și verde crud etc.: orice culoare căutați pentru machiajul pleoapelor dvs., este imposibil să nu găsiți în această gamă, combinația de farduri de pleoape pop sau soft pe care v-o doriți. Vă oferim șase nuanțe, toate intense și cu o rezistență îndelungată.

Sephora-Craig-Karl-Colorful-Eyeshadow-Duo

Sephora Colorful Custom Eyeshadow Case

Sub căpăcelul semnat Craig & Karl, cu un nou design estival, se ascund fardurile dvs. de pleoape Colorful, care așteaptă să fie încercate fără moderație cu ajutorul creionului inclus… pentru crearea propriei truse, în funcție de dorințele dvs. chiar și cele mai îndrăznețe …

Sephora-Craig-Karl-Colorful-5

Color Lip Last

Cum să nu spuneți da, tot da și iarăși da, când este vorba de un ruj cu o culoare mată și care rezistă un timp îndelungat de până la 10 ore*, de o aplicare optimă, de un rezultat ultra-confortabil și de un look foarte funky!

*10 ore pentru rujurile cu textură mată și semi-mată, 6 ore pentru cele cu nuanțe metalizate.

Sephora-Craig-Karl-Nail-Designer-Color-Hit

Nail Designer & Color Hit
3 lacuri de unghii și 2 top coat-uri ultra-pop pentru a avea unghii în culori explozive, vara aceasta!

Care dintre produsele acestei colecții ți se par irezistibile?
– Îți plac produsele Sephora?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. ioana
    June 2, 2015 / 18:03

    frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?