Home » Hai la soare cu NIVEA Sun!

Hai la soare cu NIVEA Sun!

soarenivea

Nu sunt o mare iubitoare de căldură, pentru mine zilele caniculare au stigmatul unor zile de tortură în care mă surprind că privesc cu jind la pozele cu urşi polari care se zbenguie în zăpadă, în vreme ce îmi pun în paharul cu apă grămezi de cuburi de gheață. Pe care, mai degrabă, mi le-aş turna în cap… ;)) Dar cu toate astea niciodată nu zic nu unei zile de plajă la mare sau undeva la iarbă verde.

fun

Și taman am primit și invitația: Hai la soare, dar nu oricum ci cu NIVEA Sun!

Da,știu..Dacă si ție ți s-a activat mood-ul de vacanţă, de care, cu siguranţă, îți era dor, atunci vrei să petreci cât mai mult timp la soare, alături de familie și prieteni.

Sfatul meu: Bronz să fie, dar cu o piele sănătoasă. Nu te expune fără să aplici creme de protecție solară chiar dacă ești nerăbdătoare să ai cel mai auriu și sexy bronz ever.

Poți sa ai si asta, un bronz natural şi sănătos cu una dintre noutățile anului de la NIVEA Sun de care eu sunt foarte încântată: Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural!

NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30

Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.

NIVEA Sun Kids

Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30

Acum nu mai ies doar cu prietenii și familia ci iau la soare și copilașul. Pentru pielea lui sensibilă neapărat SPF 50. Cred ca voi alege NIVEA Sun Kids Spray colorat (în albastru) de protecţie solară SPF 50, special destinat pielii sensibile a copiilor, protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă
la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de
soare, oriunde ar fi.

Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?