Home » Urban Decay în România & Naked 3 Eyeshadow Palette

Urban Decay în România & Naked 3 Eyeshadow Palette

Știrea că Urban Decay a ajuns, în sfârșit, în România a făcut înconjurul netului de câteva ori deja. Moment care mi-a dat ocazia să văd câte fane adevărate avea deja acest brand in România și să constat că unele își merită, astfel, locul in blogosfera de beauty. And, hell, yah, fiecare produs își merită banii! Participarea mea la petrecerea dedicată lansării Urban Decay la noi mi-a prilejuit intâlnirea cu produsele lor și, astfel, să vă pot spune și vouă mai multe despre unul dintre cele mai populare branduri de makeup din lume.

Standul Urban Decay este deja în 6 dintre magazinele Sephora din Bucureşti: Sephora Mall Vitan, Sephora Afi Palace Cotroceni, Sephora Magheru, Sephora Promenda Mall, Sephora Băneasa Shopping City și Sephora Feeria). Daaarrr acum le puteți comanda și online pe siteul Sephora. Vezi aici produsele Urban Decay.

Iată și câteva poze de la petrecerea de lansare a brandului:

lansare_ud lansare_ud1 urbandecaylansare

urbandecayparty1 urbandecayparty2 urbandecayparty3 urbandecayparty4 urbandecayparty5 urbandecayparty6

Orice brand cu o astfel de anvergură are și o poveste în spate, iar cea a brandului Urban Decay începe în anii ’90 când culori precum roz, roşu şi bej dominau piaţa selectivă de frumuseţe, fapt ce a determinat-o pe  Sandy Lerner (cofondator Cysco Systems) să ia decizia îndrăzneaţă de a căuta singură o modalitate de a îşi satisface gusturile de culoare. Unul dintre angajaţii săi, David Soward i-a prezentat-o pe vizionara Wende Zomnir (o femeie de afaceri creativă şi dependentă de machiaj) și astfel a fost lansată in 1996 prima linie de 12 lacuri pentru unghii și 10 rujuri, lansată în ianuarie 1996 sub numele Urban Decay. Inspiraţi din faţetele mai puţin atrăgătoare ale peisajului urban, Urban Decay aduce în lumina reflectoarelor culori vibrante pe care le denumesc specific: SMOG, RUST, OIL sau ACID RAIN.

Este un brand in continuă extindere, care adună an de an pasionați de makeup dar și premii importante, precum Allure Best of Beauty (uraaa pentru creioanele 24/7!) sau PETA2 Proggy pentru eforturi în domeniul combaterii violenţei şi susţinerii alimentaţiei vegane.

Si că tot vorbeam de pasionați, am să vă arăt și eu 2 dintre produsele devenite obsesii printre fanii brandului, și nu numai.

Paletele NAKED sunt, cred eu, cele mai emblematice. Este, cu siguranță, “a cult product”, piatra de temelie a oricărei pasionate de makeup care își începe deștept un kit de machiaj și care vrea o paletă bună și în nuanțe super mișto. Este considerată paleta revoluţionară in zona fardurilor în nuanţe neutre, Naked fiind concepută în nuanţe de bronz, Naked2 în nuanţe de crem şi Naked3 în nuanţe de roz.

urbandecay_naked3

Apoi sunt indispensabilele palete Naked Basics care conțin selecții de câte 6 tonuri de bază, foarte utile pentru un machiaj zilnic și pe care le-aș alege fără să stau pe gânduri. Preferata mea este Naked Basics 2 pentru că ea conține o selecție super mișto de tonuri neutre, exact culorile de care ai avea nevoie pentru un machiaj de zi cu zi. Naked Smoky lansată prin 2015 aduce 12 tonuri de culoare perfecte pentru un smoky eye, sa spun, neutru.

604214922761_naked2basics_alt3

Naked Basics 2

Acum am și eu prima mea trusă NAKED 3 și imi place, ca și Naked Basics 2 are culori potrivite tenului meu și consistență netedă și mătăsoasă, nu lasă urme prăfoase, rezistă bine pe piele, fardurile nu se întind, sunt ușor de blenduit. Conține toate combinațiile de culori și texturi de care a-i avea nevoie – mate, metalice, sidefate – ambalate intr-o cutie metalică, elegantă. Cele mai multe dintre culori se pot purta singure și cu puțină mascara, sau poți să le combini cât mai ingenios, sunt foarte pigmentate, de calitate.

Pensula care vine o dată cu această paletă e de păstrat multă vreme după ce nu mai ai fardurile,  are două capete și este perfectă pentru aplicare si blending.

Deși nu este o paletă de machiaj ieftină, concluzia celor mai împătimite de machiaj decât mine și care dețin o astfel de paletă în portofoliu este că investiția merită: este spornică, te vei putea bucura multă vreme de ea, prin calitatea și pigmentul puternic nefiind nevoie să folosești mult produs, iar nuanțele ușor de purtat și combinat vor ajunge să înlocuiască multe alte palete nu la fel de calitative ca aceasta.

urbandecay_naked3_1 urbndecay_naked3_4

urbandecay_naked3_6 urbandecay_naked3_5

Pretul paletelor Naked – 229 lei; palete Naked Basics – 129 lei

EYESHADOW PRIMER POTION este al doilea produs must have al brandului. Primerul de pleoape Urban Decay este considerat printre cele mai bune și populare. Fardul nu se mai strânge, culoare este mai vibrantă și durează întreaga zi, iar aplicarea e mai precisă.
Poți să alegi dintre cele 4 opţiuni: Original (invizibil după uscare), Sin (strălucire de champagne), Eden (mat nude) şi Anti-Aging (corectează culoarea şi estompează defectele).

urbndecay_naked3_7

Swatch – not so good, sorry, dar vă puteți face o idee.

naked 2 swatch

Aștept să îmi spui dacă ai vizitat deja standul Urban Decay și ce ai pus in coș. Care sunt produsele tale favorite?
PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

4 Comments

 1. Laura
  February 18, 2016 / 09:41

  Deși e mult 230 de lei pentru o paletă de farduri, ideea ca e spornică și are culori frumoase și rezistente mă face sa mă gândesc serios sa îmi achiziționez una. Știu ca e mare nebunie cu ele și probabil nu degeaba. Foarte frumoase pozele!

 2. Alina
  February 18, 2016 / 09:42

  Eu am paleta Naked 2 și e printre cele mai mișto palete de farduri pe care le dețin și încercat. Chiar nu îmi pare rău că am dat atunci 40 de euro pe ea. :*

 3. Aura
  February 21, 2016 / 12:50

  Frumos review și foarte faine pozele ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?