Home » 2 filme pentru weekend: Cum să fii singur şi fericit & Bunicul Dezlănţuit

2 filme pentru weekend: Cum să fii singur şi fericit & Bunicul Dezlănţuit

Serile de weekend poți să le rezervi filmelor la cinema, eu așa fac atunci când am vreme. Te relaxezi, ieși din casă, vezi un film, te vezi cu prietenii, e combinația perfectă, pe bune. In ultima vreme am vizionat două comedii pe care te trimit să le vezi:  Cum să fii singur şi fericit & Bunicul Dezlănţuit. Nu o să fac spoiler alert, o să îți dau doar câteva idei despre ce e vorba.

Dirty Grandpa sau Bunicul Dezlănţuit, ultimul film al lui Robert De Niro în care are rol principal și joacă alături de Zac Efron, e o comedie…dezlănțuită. ;)) Ca să citez sinopsisul, bunicul De Niro sfidează tiparele în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

UDEP_D31_09051.CR2

Pe scurt: Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul dezlănţuit, cu care pleacă într-o escapadă de câteva zile la rugămintea bunicului îndurerat, cu destinaţia Daytona. Între petreceri scandaloase, conflicte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

My personal opinion: băi, e amuzant filmul! 🙂 Dacă ești genul acela care nu suportă filmele în care dai peste glume cu tentă sexuală atunci nu e de tine, pentru ca De Niro devine de neoprit când e vorba de asta. Părerile sunt impărțite in critica de specialitate, dar cred ca e doar o chestiune de gust. Personajele sunt amuzante si situațiile hilare, este genul acela de comedie care iși cam atinge scopul: te distrează și te face să râzi.

In acord cu weekendul ăsta de îndrăgosteală, pentru cine îl serbează, este cea de-a doua recomandare de film Ș în comedia romantică „Cum să fii singur şi fericit”/How to be single, în care Dakota Johnson şi Rebel Wilson învaţă să se bucure de ce-i mai bun în viaţă chiar şi fără un suflet pereche.

afis_SingurR

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

Este un film haios si sincer despre situații în care, cu ușurință, ne putem identifica oricare dintre noi la un anume moment în viață. Deși se bazează pe o serie de stereotipuri – petrecăreața in căutarea de aventuri, absolventa in căutarea locului ei pe lume, carierista care nu își dorește copii, tipul care nu își asumă niciodată o relație – filmul reușește să trateze cu umor viețile acestor oameni care reușesc să capete treptat incredere in propria persoană fără să mai caute mereu și mereu validarea și susținerea celorlalți. Deși eu l-aș recomanda, mai degrabă, pentru o ieșire cu fetele decât pentru o seara romantica de Valetine s Day, este un film pe care l-aș revedea.:)

https://www.youtube.com/watch?v=RrDI4-BSovs

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?