Home » Try it: Devino imaginea Palette Intensive Color Creme! 4 Pași spre Celebritate

Try it: Devino imaginea Palette Intensive Color Creme! 4 Pași spre Celebritate

palette)

Am primit această știre și m-am gândit imediat la tinerele pe care le-am întâlnit în cariera mea de head of online department la o televiziune de modă. Exact așa le întrebam pe tinerele aspirante la cariere de modele în industria f&b : De câte ori te-ai imaginat pe coperțile unor celebre reviste glossy? De câte ori ți-ai dorit ca imaginea ta să fie admirată de milioane de oameni, chipul tău radiant și părul plin de strălucire să fie subiect de discuție pentru mult timp?

Dar de data aceasta răspunsul este acesta:
Palette a pregătit o surpriză tuturor doamnelor și domnișoarelor care au visat cu ochii deschiși măcar o dată la celebritate, la viața intensă a unei vedete și lansează campania națională
”Devino celebră cu Palette” care le transformă visul în realitate.

Urmează cei patru pași de mai jos și poți deveni chiar tu Imaginea Palette Intensive Color Creme!

1. Cumpără în perioada 1 mai – 30 iunie 2015 cel puțin 3 cutii de vopsea de păr Palette Intensive Color Creme și păstrează bonurile fiscale.

2. Intră în aplicația „Devino celebră” de aici http://bit.lyDevinoCelebraCuPalette și creează-ți un cont în care să adaugi datele personale, numărul bonului/bonurilor fiscale în urma achiziționării cutiilor de vopsea.

3. Uploadează în aplicație o poză cu tine (tip portret) și răspunde la întrebarea Ce îți place cel mai mult la Palette Intensive Color Creme?

4. Împărtășește cu prietenii tăi de pe Facebook profilul de concurs și strânge cât mai multe voturi pana la finalul campaniei (30 iunie 2015).

Primele 25 de candidate cu cele mai multe voturi intră în etapa finală a competiției pentru a deveni imaginea Palette Intensive Color Creme. Fotografia marii câștigătoare va fi prezentă pe materialele de promovare in magazine ale gamei precum și în revistele glossy. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei jurizări din care vor face parte un hair stylist și un membru al echipei Henkel, Divizia Beauty Care.

Vopseaua permanentă Palette Intensive Color Creme oferă intensitate de lungă durată a culorii și strălucire radiantă părului tău. Formula îmbogățită cu Cheratină Lichidă are grijă de părul tău, în timp ce sigilează pigmenţii de culoare pentru o strălucire maximizată a culorii. Intensitatea culorii părului va fi protejată, iar părul va rămâne catifelat și mătăsos.

Regulamentul campaniei ”Devino Celebră cu Palette” este disponibil în aplicație: http://bit.ly/DevinoCelebraCuPalette

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. otilia
    June 2, 2015 / 19:02

    am gasit articolul de mai sus al dvs. asa ca am spus ca vreau sa va apreciez pentru parerea avizata expusa coerent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?