Home » Trucul unei coafuri perfecte

Trucul unei coafuri perfecte

În fiecare zi admiram părul Sabinei, colega mea. Îmi venea să o întreb zi de zi, când intra pe usă, dacă are o nouă tunsoare sau coafură (dar probabil ar fi crezut ca am innebunit). Nici chiar atunci când viscolea în tot Bucureștiul, în cele mai creepy zile de iarnă, nu își scotea de sub căciulă părul răvășit și sugrumat într-un elastic. Arăta super cool, vă zic!

În sfârșit,  într-o zi am aflat și secretul părului său perfect aranjat: o perie rotativă cu aer cald. OMG! Este atât de simplu incât și eu voi putea să am părul ca scos din cutie! Am aflat de la ea că tot ce trebuie sa faci este să exersezi de câteva ori pe părul ud, că nu ai nevoie de skilluri speciale de hairstylist și, aş adaugă eu, nici de vreo 4 mâini, de preferat la spate. Thanks, Sabina!!

Cu o astfel de perie poți sa îți faci niște bucle lejere, să îți coafezi părul într-un look ușor studiat și foarte îngrijit, să dai o formă părului ce se prezintă ca o mătură răvășită după ce ai ieșit de la duș. Orice e posibil, credeți-mă, am văzut cu ochii mei!

3 exact așa!

Nu m-am putut abține sa nu mă întreb, atunci, de ce nu folosește toată lumea o astfel de perie, când știm atât de bine ce înseamnă pentru noi “a bad hair day”?!

Voi folosiți o perie rotativă cu aer cald? Știți cât de grozave sunt? Eu am început sa prospectez oferta și am găsit câteva modele interesante.

Rowenta la 700W doar 159 lei la emag.ro. Daca vrei versiunea la 1000 W si două capete rotative, o găsești la 259 lei, tot la emag.ro

roewnta_perie

De la Philips există o variantă de 1000 W cu două accesorii, cu 2 viteze și 3 setări de temperatură la prețul de 229 lei.philips

Remington are o versiune ce te lasă fără cuvinte: nu un accesoriu, nu doua ci 5. Plus 1200 W și un preț bun, de 179 lei.

remington

Acum nu mai ramane decat sa ma decid!

Voi ce trucuri aveti pentru o coafura misto?

Descoperiti si cateva tutoriale de coafuri usor de facut, propuse de Nivea

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

6 Comments

 1. Corina
  May 29, 2015 / 12:24

  Am avut si eu o perie rotativa pana am uitat de ea, s-a pus praful si am abandonat-o! Dupa vreo doua luni am observat ca imi cadea foarte mult par si mi l-a uscat foarte tare! Cred ca depinde de firul de par… La mine peria rotativa nu a fost o solutie!

 2. Ireenette
  May 29, 2015 / 12:26

  Intr-adevar peria rotativa iti aranjeaza foarte frumos parul! Eu zic ca e tentanta varianta Remington, eu sunt multumita de produsele de la ei.

 3. urbandiva
  Author
  May 30, 2015 / 12:20

  Cred ca voi face o investitie intr-o perie rotativa. Nu stiu daca o sa raman cheala, poate ma aleg, totusi, cu o coafura misto.:)

 4. tatiana
  June 17, 2015 / 11:15

  Buna abordare, asa mai zic si eu articol de calitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?