Home » Detox pentru piele: Garnier Pure Active 3in1

Detox pentru piele: Garnier Pure Active 3in1

Cum faci față unui ten urât de adolescent când nu mai ai 18 ani? Primul lucru ar fi să nu mai folosești produsele pe care le foloseai pe vremea când găseai very fashionable să porți colanții cu ciorapi albi, răsuciți pe glezne (mă rog, nu știu ce mai poartă adolescenții azi, e posibil să facă față mai bine tendințelor:)).

Trebuie să știi că produsele pentru ten accneic și cu probleme, adresate adolescenților, răspund exact nevoilor pielii tinere care secretă mult mai mult sebum și grăsime. Ceea ce nu se mai întâmplă cu pielea ta mai matură, care este mai fină și sensibilă, și pentru care nu mai trebuie să folosești produse cu ingrediente puternice pentru ca acestea o vor usca.

Ce trebuie să faci este să introduci un ritual zilnic de curățare, tonifiere și hidratare potrivită vârstei tale. Evită să alegi produse pline de chimicale și parfumuri, dar nu e musai să le iei nici pe cele mai scumpe. Produse precum Garnier, L’Oreal sau Nivea își fac foarte bine treaba și au prețuri mai mult decât decente, dar e foarte important să nu te lenevești pentru că numai folosite zilnic te scapă de impurități și iți curață excelent tenul.

Așa am decis să folosesc pentru faza de curățare un produs Garnier de care sunt foarte mulțumită. Garnier Pure Active 3-in 1 pe care l-am găsit la DM cu prețul infim pe 16 lei (era și o promoție pe acolo..).

Are 3 super calități: curață, exfoliază și e foarte eficient și ca mască, aplicată o dată pe săptămână.

Ca gel de curățare și exfoliere (are particule fine pentru exfoliere din piatră ponce) este absolut grozav, conține argilă albă și zinc, ingrediente tocmai bune pentru tenul gras. Îl folosesc la două zile și de fiecare dată mă încântă senzația de răcoare dată de mentol, e ca un bonus pe lângă efectul de ten curățat și catifelat. Dacă ai tenul uscat este posibil să ai o senzație de piele care ține, după folosirea acestui gel de curățare, dar pentru un ten gras sau mixt este supercool, cu efect imediat. Dacă ai și puncte negre, folosirea zilnică sau la două zile reduce vizibil aspectul de nas ca o căpşună (știți nasul acela acoperit de puncte negre, nu neapărat și roșu..;)).

Cantitatea este extrem de generoasă, tubul de 150 ml îți va ajunge pentru o vreme îndelungată de folosință, chiar și zilnică, tocmai pentru ca ai nevoie de o cantitate mică pentru curățare.

Mod de folosire

Efect de curățare: Aplicați pe pielea umedă, masați cu blândețe, apoi clătiți. Se recomandă utilizarea zilnică.

Efect de agent exfoliant: Aplicație pe pielea umedă, masați cu mișcări circulare, apoi clătiți. Se recomandă utilizarea zilnică.

Efect de masca: Aplicați pe față. Lăsați produsul să se usuce, timp de 3 minute. Clătiți. Se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe săptămână.

Deși nu este un produs nou pe piață și, ca atare, nu vin cu o noutate absolută, eu îl recomand pentru rutina zilnică de frumusețe și curățare a tenului. Nu știu dacă te scapă de acnee dar curață impecabil un ten predispus la coșuri adolescentine.

Don’t forget: hidratează pielea după curățare!

garnier3

 

 

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. mariana
    June 4, 2015 / 20:38

    excelenta recomandare.desi spui ca nue nou pe piata, eu nu l-am remarcat sau incercat pana acum. am sa il caut si eu la supermarket.pare o alegere buna mai ales ca eu am tenul gras si mereu probleme cu cosurile.

  2. January 13, 2020 / 05:48

    L-am cumpărat si eu recent îl folosesc de 2 săptămâni și am observat ca imi ies mici bubite oare de la crema ca o folosesc prea mult sa o folosesc doar o data pe saptamana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?