Home » Tratamentul Urgo Spot Filmogel, un scut invizibil împotriva coșurilor

Tratamentul Urgo Spot Filmogel, un scut invizibil împotriva coșurilor

Îmi amintesc că în dimineața nunții mele m-am trezit că am, pe undeva prin barbă, un coș care imi anihilase de durere jumătate de cap, mi se umflase locul și mă uitam neputincioasă la chestia asta care, cum altfel, trebuia să apară chiar în ziua aia, dooooar atunci. Interviuri, petreceri, nuntă…când ți-e lumea mai dragă ai pe față un coș mare/mic, roșu și dureros care îți va strica ziua, pentru că dincolo de disconfortul evident dat de inflamare, este și foarte urât, se ițeşte prin orice machiaj, spre disperarea ta care il camuflezi cu 10 straturi de fond de ten. Ei bine, mie imi sună atât de cunoscut, dar nu sunt singura, firește, pentru că, iată, despre asta au aflat și specialiștii Urgo, reușind să aducă pe piață o soluție care sa accelereze dispariția coșurilor și să păstreze machiajul intact:  Urgo Spot Filmogel.

urgo_spot3

Urgo Spot Filmogel face parte din acea categorie de produse care îți ușurează viața și pe care trebuie să le ai acolo pe un raft, la-ndemână, să te poți baza pe ele la nevoie. Despre el am aflat de curând în cadrul unui eveniment și vreau sa va povestesc in detaliu, acum că am apucat să il și testez. Ei da, nu am avut bafta să il am în sertar in ziua nunții, dar neplăcerile cauzate de coșurile ițite in mijlocul fetei se întâmplă și azi, as we speak.:))

URGO SPOT purifică și acționează împotriva coșurilor fără a irita pielea și permite aplicarea machiajului. Da, chiar asta face. In momentul aplicării se formează o peliculă transparentă care îți permite să aplici machiajul astfel încât vreme de câteva ore (până în 6, spun ei, eu l-am reaplicat după vreo 4-5) acesta să nu se deterioreze și coșul să nu reapară roșu și dureros prin fondul de ten sau corector. Dupa câteva ore pelicula aceea începe să se desprindă și e vizibilă prin fondul de ten dar se îndepărtează și poți reaplica alta și apoi machia locul.

urgo_spot2

In afară de acest aspect estetic, aplicarea acestei pelicule reduce din inflamație și pielea nu se mai simte atat de iritată și dureroasă, și nu iți mai raman semne evidente cateva zile dupa ce cosul s-a mai vindecat. Contine, asa cum am aflat de la eveniment, acid salicilic și ulei esențial din arborele de ceai care au rolul de a purifica și accelera dispariția coșului. Eu folosesc când și când câte o picătură de ulei de arbore de ceai (tee tree) pe coșurile foarte dureroase și mari și știu sigur că ajută, acum mi s-a reconfirmat acest detaliu.

Urgo Spot are forma unui stilou cu un capăt moale de silicon care permite să aplici pelicula transparentă exact pe locul cu pricina și asta ori de câte ori este nevoie. Ai posibilitatea, datorită capătului care se roteste să dozezi cantitatea optimă unei folosiri – stiloul iti ajunge pentru aproximativ 150 de aplicari. Il poți lua cu tine în geantă, împreună cu un corector și poți improspăta machiajul in timpul zilei dacă te-ai procopsit cu un coș urat, – ca să știi, pelicula de Filmogel se poate îndepărta cu apă.

Urgo Spot Filmogel poate fi utilizat atât de adulți cât și de copii de la vârsta de 3 ani, dar pentru o acțiune cât mai eficientă este bine să nu depășiți 6 aplicări pe zi pe o perioada de maxim două săptămâni.

Personal il găsesc extrem de util, vi-l recomand, sunt sigură ca o să își găsească loc în trusa voastră de ingrijire a tenului de zi cu zi pentru că stresul, alimentația, tipul de piele, excesul de sebum vor determina periodic apariția unui coș de “toată frumusețea”, taman când iti e lumea mai dragă. Dacă am să il recumpăr? Sigur că da, mi se pare că este o soluție super facilă și cu rezultate la problema aceasta enervantă și aproape veșnică a coşurilor. Momentan il găsiți numai in farmaciile Sensiblu, dar din luna iulie o să fie disponibil in toate lanțurile de farmacii și din farmaciile independente.

* Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarând ca accelerează dispariția coșurilor.

Mai multe informații despre produsele URGO sunt disponibile pe: https://www.facebook.com/URGO-Romania- 284366998619006/ .

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow me with Follow

Eveniment-Urgo-Spots-Filmogel-1

Geanina Ilies la evenimentul Urgo Spot

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Ana Madalina
    July 18, 2016 / 12:44

    Cred ca am mai văzut un astfel de produs de la vichy dar nu l-am incercat nici pe ăla. Am sa îl caut sa îl cumpăr pe ăsta de la urgo, mi se pare foarte util sa ai ceva cu care sa acoperi coșul și sa ajute la vindecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?