Home » Tesori d’Oriente: răsfăț fabulos pentru pielea ta la prețuri accesibile

Tesori d’Oriente: răsfăț fabulos pentru pielea ta la prețuri accesibile

Tesori d’Oriente – Cu un portofoliu de produse care include creme de baie, ape de toaletă, deodorante, geluri de duș şi creme pentru corp,  îţi răsfeţi pielea şi o poţi acoperi, astfel, cu mai multe straturi de arome şi texturi care durează întreaga zi. Parfumurile exotice, dulci, codimentate, arome bogate şi pregnante din Tesori d’Oriente şi-au găsit inspiraţia în îndepărtatul orient. Produsele de calitate şi ambalajele frumoase fac din ele un cadou cool pe care ţi-l oferi în timp ce îţi faci cumpărăturilemai ales acum le găseşti în oricare din magazinele DM, Mega Image, emag, Carrefour sau Cora.

6 game Tesori d’Orient disponibile si in România

Perfecte pentru sezonul în care am păşit, cele 6 game Tesori d’Orient sunt: Hammam – parfum minunat de flori de portocal şi ulei de argan, Aegyptus – cu lapte de papirus, condimente, lapte de migdale, flori proaspete de crin de Nil, Smirnă (Mirra), Royal Oud – parfum lemnos şi ulei de susan, Floare de Lotus (Fior di Loto) – cu flori seducătoare de lotus şi lapte de salcâm şi Mosc Alb (Muschio Bianco), învăluite în filosofiile Estului Îndepărtat ce invită la călătorii senzoriale unde frumuseţea este datorată unei stări de bine şi de relaxare psihică şi fizică.

tesoridoriente1 tesoridoriente2 tesoridoriente3 tesoridoriente5

Tesori d’Orient arată fabulos pe raftul din baie, oferă un moment de răsfăţ în ritualul tău de ingrijre a pielii, miroase fabulos şi este complet accesibil la preţuri.

Deşi m-am decis cu greu care sunt preferatele mele, gama Hammam este cea care mi-a plăcut în mod special, miroase super, super bine şi îţi lasă pielea fină. adaugă pe lista de favorite şi gama Floare de Lotus atât de seducătoare şi care lasă un parfum discret şi plăcut.

tesoridorientehammam

Gama Hammam – preferata mea dintre produsele Tesori d’Orient – Crema de baie 24 lei, apa de toaleta 28 lei, Gel de dus 13 lei

Crema de corp Hammam - Tesori d'Oriente

Crema de corp Hammam – Tesori d’Oriente

Brandul italienesc Tesori d’Oriente, înfiinţat în 1997, şi-a început oficial călătoria pe piaţa românească în noiembrie 2015, printr-un eveniment ce a amintit de poveştile celor 1001 de nopţi.

  • Aştept îmi spuneţi care sunt favoritele voastre, iar dacă nu aţi încercat până acum produsele Tesori d’Orient va recomand le căutaţi neapărat în magazine.

(foto: urbandiva.ro, PR)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?