Home » La Lidl începe sezonul dorințelor Deluxe

La Lidl începe sezonul dorințelor Deluxe

Revin produsele Deluxe la Lidl! M-am bucurat aflu azi despre asta pentru eu chiar apreciez această gamă, pentru mesele de sărbători am găsit mereu produse de lux rafinate, interesante, extrem de gustoase la preţuri accesibile. Nu ştiu la ce opresc mai întâi dintre produsele Deluxe care mi-au plăcut dar duc cu gândul la selecţia de sosuri speciale, amestecurile de condimente dulci cu portocală sau rom pe care le adaug mereu cu plăcere în cafeaua de dimineaţă, uleiurile de măsline aromate, selecţiile de pateuri sau prăjiturile rafinate cu lămâie.

Sezonul acesta poti incerca delicatese Deluxe precum pateul de măsline, sardele și capere în ulei (6.99 de lei), iaurturile irlandeze cu afine canadiene sau vanilie de Madagascar (4.79 de lei), sau specialitățile din pate de ficat (6.99 de lei).

Tentanta este si selecție nobilă de salamuri (14.99 de lei), cu o specialitate obținută prin asocierea cărnii de porc cu nucile braziliene, care prezintă cea mai ridicată sursă naturală de seleniu din lume.

Deluxe_Lidl_2

Daca iti place peștele alege un aperitiv delicios în gama Deluxe: Carpaccio de ton afumat (14.99 de lei), din felii subțiri de ton cu înotătoare galbene, afumate și asezonate cu sare de mare. Bucură-te și de gustul special al inelelor de creveți (24.99 de lei), numai bune de savurat alături de sosurile incluse: un sos cocktail și un sos chili dulce.

Adaugă sos de muștar (3.79 de lei) rețetelor tale și un fir din cea mai pură și naturală sare, de Himalaya (18.99 de lei), iar pentru bucate festive dintre cele mai delicioase optează pentru oțetul balsamic premium (13.99 de lei) și uleiul de măsline aromatizat (6.79 de lei) din gama Deluxe.

Încununează masa cu gustul cuceritor al profiterolului (13.99 de lei) sau cu aroma delicată a unei felii de tiramisu (13.99 de lei). Împarte cu cei dragi cutia de praline umplute (12.99 de lei) și   invită-i să guste din prăjitura cu brânză și ciocolată (21.99 de lei).

Inspiră-te din catalogul Deluxe, disponibil din 16 noiembrie în toate magazinele Lidl din România, și organizează masa perfectă de Crăciun în familie.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?