Home » Cadouri speciale: Cutiuța muzicală cu parfumul Givenchy Dahlia Divin

Cadouri speciale: Cutiuța muzicală cu parfumul Givenchy Dahlia Divin

Acesta este un cadou special, o mică bijuterie care va încânta orice colecţionară de parfumuri rafinate, o alegere sofisticată care o va bucura şi emoţiona deopotrivă.

Aceasta cutie muzicală păstrează cel mai strălucitor parfum lansat de Givenchy, Dahlia Divin Eau de Parfum si este in ediție limitată excepțională.

dahlia_divin

Dahlia Divin este un parfum couture, auriu, luminos, parcă ţesut din fir de aur, care străluceşte prin pereţii sticlei, alchimia perfectă dintre rochiile couture ale casei şi cele mai exclusiviste arome, un parfum preţios cu accente floral-lemnoase învăluit într-o aură strălucitoare, aproape divină.

Femeia Dahlia Divin îşi face apariţia prin note de fructe aurii, prune galbene , care se întâlnesc cu aromele intense ale buchetelor de flori albe dominate de florile de iasomie. La final, se afirmă notele lemnoase – vetiver, lemn de santal, patchouli – şi lasă o amprentă memorabilă, senzuală şi preţioasă

O dată pornit mecanismul vei descoperi pentru 3 minute melodia special compusă pentru această cutiuţă, acompaniamentul perfect al acestui parfum excepţional. Muza acestui parfum este cântăreaţa Alicia Keys, o femeie cu o frumuseţe radiantă, senină şi graţioasă, asemeni acestui parfum auriu, solar, preţios.

Şi pentru fiecare astfel de lansare exclusivistă este minuţios tratată de marile case de modă şi frumuseţe ale lumii, designerul Riccardo Risci a creat în atelierele casei Givenchy o rochie spectaculoasă pe care o pune în povestea Dahliei Divin şi pe care o poartă Alicia Keys cu această ocazie. A fost nevoie de 500 de ore de muncă minuţioasă şi complexă pentru a finaliza această creaţie unică, brodată manual cu pietre preţioase. Este o bijuterie unică couture decorată cu fir auriu, o creaţie pur şi simplu, divină.

aliciakeys_dahliadivin

Editia limitata Givenchy Dahlia Divin Music Box (Le Parfum en Musique) este disponibila exclusiv in parfumeriile Douglas incepand din luna noiembrie. Pret: 590 lei (EDP 75ml).

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?