Home » Relansare: Săpunurile Dove îți îngrijesc tenul

Relansare: Săpunurile Dove îți îngrijesc tenul

Cum aș descrie pielea mea? Uscată, foarte uscată, cea mai uscată.:) De aceea, când vine vorba de produsele care să rezolve această problemă, a pielii deshidratate,  încă mai este loc de testat și căutat. In ciuda acestui fapt, există și constante iar unul dintre produsele pe care le am mereu pe raftul din baie și care reusește să îmi îmbunătățească aspectul tern și uscat al pielii este gelul de duș sau oricare dintre săpunurile-cremă Dove. Cum cred eu că reusește? Datorită procentului de 1/4 crema hidratantă și agenți de curățare delicați, care îngrijesc pielea, lăsând-o fină și catifelată, adică exact cum spune și reclama. Iar pentru mine acesta este deja un fapt demonstrat!

Este poate unul dintre puținele săpunuri care nu usucă pielea, potrivit pentru toate tipurile de piele, fiind astfel posibil de folosit și in ritualul de ingrijire a feței.  Are o formulă delicată și un pH neutru, si reusește să curățe  pielea și să mențină bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Cu nu mai puțin de 8 săpunuri-cremă în gamă, Dove relansează campania sa de îngrijire a feței cu un ritual simplu: curățarea pielii.

”De cele mai multe ori lucrurile simple sunt cele care fac diferența, inclusiv atunci când vine vorba de îngrijire. Curățarea pielii, deși de cele mai multe ori nu primește o atenție deosebită, este în sine un act de frumusețe, care poate influența aspectul și starea de sănătate a pielii, dacă are la bază produsele potrivite. De aceea, săpunul-cremă Dove este nelipsit din ritualul meu zilnic de frumusețe. Datorită formulei sale delicate, curățarea pielii este pentru mine un răsfăț care mă ajută să am pielea fină, catifelată și mai frumoasă.” susține Oana Cuzino, Prim-Ambasador Dove.

 

– Tu folosesti sapunurile Dove pentru ingrijirea tenului?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?