Home » Nivea Q10 Serum Pearls anti-rid, lux la pret accesibil

Nivea Q10 Serum Pearls anti-rid, lux la pret accesibil

Inovatie, tehnologie  revolutinara, lux accesibil, iata ce caracterizeaza cea mai noua lansare NIVEA despre care vreau sa iti dau de veste. Vorbesc despre NIVEA Q10 Plus Serum Pearls,  serumul anti-rid pe care il vei gasi la cel mai accesibil pret de pe piata, comparat cu produse bazate pe aceeasi tehnologie si avand aceleasi rezultate.

Nivea Q10 Serum Pearls se bazeaza pe o tehnologie unica, conținand perle cu cea mai mare concentratie de coenzima Q10 (din gama Nivea)  care se activează în momentul dispersiei, oferind tenului cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor.

Sa iti explic rapid de ce este atat de importanta Coenzima Q10: pentru ca este o substanţă proprie pielii ce joacă un rol esenţial în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate şi prevenind, în acelaşi timp, apariţia ridurilor. Si asta nu este tot, acest serum cu perle continand si acid hialuronic si creatina, doua ingrediente ce regenereaza si intineresc pielea cu fiecare aplicare a cremei.

Reteta unui ten luminos si vizibil intinerit: se integreaza NIVEA Q10 Plus Serum Pearls în rutina zilnică de îngrijire a tenului, o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau  folosit  independent datorită concentrației puternice de ingredient activ.

nivea_q10_serum

NIVEA Q10 Plus Serum Pearls  are un preţ recomandat de 45 Lei, 40 ml, pe o piata in care cremele bazate pe tehnologie similara pornesc de la cateva sute de euro. Produsul il gasiti deja in magazinele din Romania. Eu l-am introdus in rutina mea de ingrijire, imi ofera senzatia catifelata si de ten hidratat si mai luminos, iar ridurile fine sunt estompate. 

Din gama Q10 trebuie mentionata si lansarea celui mai nou produs din seria “hidratare sub dus”. Acest tip de crema o folosesc deja de ceva vreme si cred ca este indispensabilă pentru persoanele ocupate, a caror rutina de ingrijire nu beneficiaza de mai mult de jumatate de ora pe zi, hai o ora, daca punem la socoteala jumătate de ora si seara.

– Tu folosesti produse anti-rid?

– Ai incercat noul serum pearls de la Nivea?

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Ioana
    August 1, 2015 / 04:19

    Am început sa folosesc și eu serumul q10 și îmi place foarte mult.iti lasa o senzație de piele catifelata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?