Home » Noile rujuri mate Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

Noile rujuri mate Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

Imi plac rujurile mate la fel de mult cum îmi plac și fondurile de ten mate, arată bine pe piele, par catifelate, flawless. Intrevăd o colecție în curând, numărul lor începe să crească pe zi ce trece :). Unul dintre preferatele mele este și o versiune a rujului lichid mat Bourjois Velvet, varianta rozalie So hap’ pink pe care o port mult vara. Arată foarte bine, are un finish mat, nu usucă buzele și nu ai senzația aceea de buze uscate și piele întinsă. Rezistă bine pe buze multe ore, e destul de pigmentat și nu se ia la transfer. E foarte cool!

Ei bine, de luna aceasta ne putem bucura (și eu și voi:)) de o nouă versiune a acestor minunate rujuri mate: Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet. Este o nouă gamă de rujuri cu textură mată, elegante si discrete, ce oferă buzelor o acoperire delicată și mată, catifelată.

RAL_SOUFFLE_DE_VELVET_CLOSED_03_BD

Orangélique, Fuchsiamallow, Plum Plum Pidou, Cherryleaders sau Carameli Melo sunt câteva din cele 8 nuanțe fresh, îmbogățite cu agenți de hidratare și protecție. O să descoperiți că au și un parfum delicat de coacăze și violete (my favorite), iar textura acestor noi rujuri Rouge Edition Souffle de Velvet oferă,  cum spuneam, o culoare mată, intensă și luminoasă ce promite o rezistență de până la 10h.

Souffle de Velvet bourjois

De la nuanțe diafane de roz până la nuanțe indrăznețe de violet – prună, portocaliu sau caramel, Bourjois este o alegere perfectă pentru zilele de primăvară în care e musai să adopți un look seducător și fresh!

Range¦üe group

Preț recomandat – Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet: 53,5 RON ( si încă o veste bună, din luna martie toate rujurile au prețul redus cu 25%)

Spune-mi care este preferatul tău și dacă ai mai încercat până acum rujurile mate Velvet de la Bourjois.

 

bourjoisvelvet

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?