Home » Care is blue: Nivea Protect & Care

Care is blue: Nivea Protect & Care

Cele mai noi produse din portofoliul Nivea fac parte din gamele de deodorante Protect&Care și am decretat chiar de la prima încercare că acestea sunt, de acum, preferatele mele. Știți de ce? Pentru că miros și se simt EXACT ca minunata cremă Nivea din cutiuța albastră, au EXACT mirosul acela delicat și fin, inconfundabil, de cremă cu aromă de lacrămioară și trandafiri pe care eu o ador și care îmi amintește de momente plăcute ale copilăriei, și pentru că, mai mult decât atât, îți lasă pielea fină și sunt realmente eficiente. Love it!

nivea_care_protect_deo

Gamele Nivea Protect&Care sunt disponibile în trei variante, respectiv spray, stick şi roll-on, toate inspirate din formula deosebit de hrănitoare a celebrei NIVEA Creme din cutia albastră, oferind echilibrul perfect între protecția eficientă, timp de 48 de ore împotriva transpirației și îngrijirea unică pentru o piele fără iritații.

Produsele noi completează atât gamele pentru femei cât și cele pentru bărbați și le găsiți în magazine la prețul recomandat de 11,91 lei.

nivea_protect_care

Eu am aflat despre ele la unul dintre, îndrăznesc să spun, cele mai frumoase evenimente la care am participat în ultimul an. La casa Nivea din București, echipa  grozavă de la Nivea ne-a invitat să ne răsfețe și să ne bucure nu doar cu aceste noi produse (de care eu sunt fooarte încântată) ci și cu bunătățuri gurmande şi o ședință foto.

nivea_protect1

nivea_protect_event

A fost foarte, foarte frumos pentru că invitația nu a fost doar pentru mine ci m-a îndemnat să vin alături  de cea mai buna prietenă.  Așa că am fost împreună cu my BFF, Irina de la neweditionnews.ro, și am avut o după amiază în care ne-am permis luxul să stăm liniștite la o cafea, să mâncăm o bucată demențială de tort pavlova cu fructe de pădure făcut de Chef Foa și apoi să ne amuzăm cu o ședință foto alături de cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu.

nivea_best_friend

draft_nivea_20160225_1087

draft_nivea_20160225_0977 draft_nivea_20160225_0978

nivea_house

Chef Foa and za super pavlova cake

nivea_pavlova

Vă doresc și vouă primăvară frumoasă și veselă! Incercați neapărat gama aceasta nouă cu miros de cremă Nivea, o să devină preferata voastă.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

 1. March 6, 2016 / 12:36

  Si mie imi place tot ce tine de Nivea Creme, deja sunt pe terminate cu deodorantul cel nou. Wow cum arata tortul acela…

  • urbandiva
   Author
   March 6, 2016 / 13:33

   Asa-I ca parfumul acela de nivea creme e foarte fain? Eu încă nu le-am terminat dar imi place mult gama ăsta noua. Despre tort..Nici nu știu ce sa spun mai întâi. Nu doar ca arăta demential dar era și fooarte Bun. Te-Ai aștepta să fie foarte dulce fiind din bezea, dar era atât cât trebuie de dulce. Super bun!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?