Home » Benefica Propoforte pentru mine și copil

Benefica Propoforte pentru mine și copil

Cutia aceasta a venit exact când aveam nevoie de ea: conținea tot ce îmi trebuia pentru perioada de răceală și dureri în gât de care sufeream, dar și ceva în plus cu care să mă alint: propolis, miere, ceai, goffre delicioase. Serios! Este unul dintre proiectele noi ale echipei Solaris și m-am bucurat să aflu și eu despre el. Este vorba de gama PropoForte, iar primele produse lansate sunt comprimatele pentru imunitate.

benefica_propoforte

Pisica mea, Daisy e prima care vrea să vadă ce ascunde cutia aceasta frumoasă 🙂

Cu ocazia asta am primit și provocarea Benefica #vreausastiu despre cum mă îngrijeau părinții in copilărie când mă durea in gât. Pfoai! Lapte cald cu unt, miere și galbenuș era poțiunea “magică”, o chestie despre care aveam sentimente amestecate de dragoste și ură. :)) Apoi, nu lipsea tinctura de propolis picurată într-o lingură de zahăr. Băutura magică nu o mai încerc azi, dar am păstrat obiceiul de a lua produse pe bază de propolis când mă încearcă răceli sau mă termină durerile în gât. Așa că am luat cu plăcere comprimatele PropoForte de la Benefica și chiar mi-au făcut foarte bine, mi-au calmat durerile și disconfortul simțit în gât.benefica_7

Le recomand cu încredere oricui pentru ca sunt făcute cu grijă și interes pentru remedii cât mai naturale dar eficiente.

Conțin propolis purificat – 850mg/comprimat- (metodă brevetată) care are rolul de a reduce riscul alergiilor, o chestiune deloc de neglijat în cazul produselor apicole. Apoi conțin extract de vitamina C, o substanță de mare folos în perioadele de imunizare și de prevenire a virozelor și răcelilor, dar în cazul acesta, obținută din fructe de acerola şi măceșe. Sunt îndulcite cu suc de zmeură, lămâie și extract de ștevia. Sunt perfecte pentru copii pentru că nu conțin zahăr, alcool, conservanți, coloranți sau arome sintetice și au gust bun.

benefica_propoline

Mie mi-au plăcut mult, ajută realmente și m-am bucurat să descopăr că au ingrediente naturale. Alături de ceaiul de rooibos și miere îndulcit cu puțină miere și aromat cu lămâie, comprimatele de la Benefica au fost remediul meu în această perioadă în care nu am putut să mă feresc de virozele de sezon, mai ales ca alăptatul mă obligă să fiu foarte atentă cu medicamentele pe care le iau.

benefica_propoline2

Dacă vreți sa aflați mai multe despre produsele Benefica vizitați și pagina lor de facebook.com/benefica.eu.

Le găsiți la farmacii și magazinele naturiste și cred că nu costă mai mult de 10 -11 lei. Merită!

Dar înainte sa închei vă provoc și pe voi să îmi spuneți care erau remediile pentru durerile în gât pe care vi le dădeau părinții și bunicii?
PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Cristina Me
    March 1, 2016 / 09:46

    Ce poze frumoase!:) faptul ca nu au zahar și alte prostii e super. O sa le caut la plafar și o sa le iau pentru ca mi se par bune sI pentru imunizare.

  2. Cool lady
    March 2, 2016 / 09:26

    Sa știi ca pe mine mă drege au mei tot cu o minune din aia de băutură cu lapte, ou și miere. Eu nu mă omoram după ea,dar bunica-mea era ca un general,stătea lângă mine pana beam tot. Azi mă amuza..:)))) mai bine un comprimat din ăsta natural cu propolis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?