Home » Ritualul de îngrijire a tălpilor după plajă – Podo Line

Ritualul de îngrijire a tălpilor după plajă – Podo Line

Dragele mele, nu stiu cât de mult puneți voi preț pe frumusețea picioarelor voastre, dar eu, când vine vara, nu știu cum să imi îngrijesc mai bine pielea tălpilor și pedichiura. Am pielea mereu aspră in acest sezon și trebuie să fac aproape zilnic ceva ca tălpile mele să nu fie crăpate și inestetice. Am problema asta de cînd mă știu și e destul de aiurea să vezi că planifici să ieși in sandale intr-o zi toridă, dar e exclus să faci asta deoarece călcâiele tale trebuie ascunse in espadrile. Pe lânga pila electrică pentru călcâie ce nu imi lipsește niciodată și despre care am să vă povestesc in curând, e foarte importantă și gama de produse de îngrijire pe care o folosesc.podo_line1

Podo Line, gama profesională pentru uz zilnic de la Clarena ne recomanda cateva produse si un ritual care ne ajuta macar in vacantele la mare, unde apa sarata si nisipul ne aspresc pielea talpilor si ne strica pedichiura.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Se recomanda inceperea ritualul de ingrijire cu o baie cu săruri aromate. Datorită extractelor din ierburi și microelementelor conținute, acestea hidratează intensiv, înmoaie bătăturile și revigorează pielea picioarelor. Pentru performanțe optime, specialiștii recomandă folosirea sărurilor o dată pe săptămână. În funcție de preferințe, poți alege arome marine pentru revitalizare, lăcrămioare pentru relaxare sau trandafiri pentru o senzație de picioare ușoare. (Săruri de baie, Clarena, 61 RON)

Mai poți incerca o spumă specială cu extracte de plante și argint care va înmuia pielea întărită și unghiile. Argintul are efect antibacterian iar pedichiura va deveni mult mai simplă. Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru a te bucura de 10 minute de relaxare cu tălpile în apă caldă, aplică pur și simplu o cantitate mica de produs pe tălpi, lasă să acționeze 3 minute și clătește.  (Silver Foot Bath, Clarena, 500ml, 135 RON)

Fără a șterge apa ramasă pe piele, aplică un peeling enzimatic sub formă de gel. Extractul de papaia și dioxidul de siliciu din Podo Peel, vor exfolia straturile de celule moarte, lăsând pielea fină și pregatită să primească produsele de hidratare. (Podo Peel, Clarena, 250ml, 77 RON)

Înainte de a trece la curățarea unghiilor, pentru a preveni orice neplăcere, pulverizează spray-ul răcoritor cu argint. Acesta va preveni transpirația, având totodată efect antifungic. Extractele din plante asigură o îngrijire complexă, conferind o senzație racoritoare relaxantă și calmând eventualele iritații. (Silver Foot Spray, Clarena, 250 ml, 125 RON)

Ritualul picioarelor fericite trebuie să se încheie cu aplicarea unui creme intens hidratante care să calmeze iritațiile și să accelereaze regenerarea. Rich Foot Ointment (Clarena, 75 ml, 105 RON) înmoaie și redă elasticitatea pielii, prevenind crăparea.

Produsele Clarena sunt disponibile în România în saloanele partenere Estetiq Solutions și în showroom-ul Estetiq Solutions din Str. Romulus, nr. 35

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?