Home » Ce nu-mi lipsește niciodată din rucsac: Plasturii Urgo

Ce nu-mi lipsește niciodată din rucsac: Plasturii Urgo

De ani buni, deja, am în geantă un mic kit de “prim ajutor”. Îl mut dintr-o geantă în alta, atunci cand le schimb, iar mai nou mai am unul în rucsacul care ne însoțește ori de câte ori ieșim cu kiddoFilip la plimbare. Pe langă şervețele uscate și umede, un dezinfectant, un balsam de buze sau o cremă de protecție solară in variantă travel și mai nou și scutece, nu mi-a lipsit niciodată,  dar chiar niciodata cutia de plasturi de diferite mărimi și culori. Bătăturile, zgârieturile, tăieturile pot sa îți dea bătăi de cap când ți-e lumea mai dragă și am invățat că un plasture la-ndemână poate sa te salveze din situații complet eșuate. De exemplu, de câte ori nu m-am trezit la vreo petrecere în perechi de pantofi care după câteva ore nu doar că nu mai erau comode, ci deveniseră insuportabile și mă băteau pe la toate cusăturile. Kit-ul cu plasturi pe care îl iau după mine în orice buzunar de geantă a fost singura soluție eficienta, de moment, atunci când am pățit așa ceva.

Iar de când kiddoFilip a început să mișune în patru labe și apoi în picioare, am avut de-a face cu julituri și zgârieturi atât de des cât a considerat el că trebuie să exploreze lumea, adică aproape zilnic. Are mereu câte o vânătaie, o zgârietură, un genunchi julit sau un deget lovit pe care și l-a îndesat in vreo gaură cât de mică. Așa că am mereu in casă sau în rucsacul cu care ieșim, plasturi de diferite modele și mărimi care să ne scoată din încurcătură. Iar dintre multele branduri mai ieftine sau mai scumpe încercate în timp, am rămas fidelă plasturilor Urgo care au dovedit in timp ca sunt rezistenți și de calitate și, mai ales, adaptate pentru toate tipurile de urgențe și nevoi.

urgo_65

Din trusa de vacanță pentru mare nu ne lipsesc plasturii și mai ales cei rezistenți la apă, care protejează rana și nu se dezlipsesc imediat cum ii expui la apa din mare sau piscină.

Dar haideți sa va spun in detaliu despre ei. Sunt șapte variante de plasturi Urgo, pe cutii puteți sa vedeti numele variantei si ce calitati intrunesc, cum ar fi, de exemplu, ca toti sunt antiseptici.

Pe fiecare dintre ei exista o suprafață moale impregnată cu această substanță antiseptică (clorură de benzalconiu: 960 mg/m2 ) care actionează ca o protecție antimicrobiană pentru răni de dimensiuni mici, superficiale (pentru cele mai mari si mai adanci mergeti la un medic).

URGO Waterproof sunt cele despre care va spunem că nu imi lipsesc in kitul de vară, fiind reziste in contact cu apa de mare, la piscină sau la duș. In plus, suportul transparent din poliuretan le fac aproape invizibile si rezistente la bacterii.

urgo_1

URGO Aqua Protect de culoarea pielii sunt indicați atunci cand aveți răni superficiale la mîini, de exemplu, pentru că pot rezista la spălări succesive de scurtă durată.

URGO Discret au un suport microperforat discret, transparent din polietilena pe care ii puteți folosi in zone mai expuse precum fața sau gâtul, sunt aproape insesizabili și o cutie conține 3 mărimi diferite (mari, mijlocii si mici).

urgo_5

URGO Sensitive sunt plasturi cu suport microperforat, ne-textil de culoarea pielii care ii fac ideali pentru zonele cu piele sensibila.

urgo_34

URGO Rezistent au o rezistenta foarte mare conceputi pentru a proteja pielea din zonele supuse la flexare sau intindere, gen coate, genunchi, degete.

urgo_4

Dar dintre toate variantele, cele mai placute de kiddo sunt URGO plasturi pt copii cu desene de animale haioase si Transformers. Sunt plasturi rezistenti la apă,  hipoalergenici și pot fi înlăturati fără pic de durere – nici nu stiti cat de important este asta cand asta operatiunea “dezlipire” presupune jelanie și dramă.

urgo_3 urgo_56

Eu va recomand sa nu va lipseasca din trusa de vacanta sau din cea de acasa un set din acesta de plasturi de calitate. Vara e lunga si plina de peripeții, stiti bine, acum apare un deget dat pe razatoare, un cot zdrelit sau un genunchi julit. 🙂

Pentru detalii intra pe pagina de facebook Urgo.

Sponsored Feature. Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM &FACEBOOK

Follow me with Follow

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Anna
    July 25, 2016 / 21:28

    Intr-adevar sunt foarte bun i-am incercat si eu dar nu sunt nici ieftini!
    Hai cu un ochi si la noi pe blog te rog MissGrey.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?