Home » Produsele ecologice de la Lidl

Produsele ecologice de la Lidl

Produsele ecologice – le caut, le cumpar, le incerc si le mai si recomand. Incerc pe cat posibil sa introduc in alimentatia familiei mele, nu doar a mea, produse ecologice care sa insemne un plus de sanatate si un minus de substante chimice. Am gasit, de curand ce-i drept, si la Lidl o gama eco din care am ales ouale ecologice si untul, dar acum am descoperit o gama ceva mai larga. Sa va spun:

Pentru micul dejun poţi alege o cafea bio (26,99 de lei) căreia îi poți adăuga lapte organic (3,94 de lei) si bea alaturi de biscuiții cu ovăz (6,14 lei).

Lidl_Bellarom_cafea_boabe_bio (1)

Pentru salatele tale alege ulei de măsline ecologic (16,99 de lei). Poți alege și iaurtul ecologic ca o gustare bio, îl vei găsi la Lidl în trei sortimente delicioase – simplu (1,48 de lei), cu cireșe sau cu pere (1,74 de lei).

Lidl_Biotrend unt bio (1) Lidl_Biotrend_iaurt bio apple (1)

 

Lidl_Biotrend_Paste_ecologice_farfalle (1) Lidl_Biotrend_ulei_masline_bio (1) Lidl_Spaghetti bio (1)

Pentru masa de prânz sau de seară poţi opta tot pentru rețete eco, preparând spaghete (4,39 de lei), farfalle sau fusilli (4,38 de lei), toate ecologice, cu sos bio (5,99 de lei) pentru paste. Poți alege dintre variantele Arrabbiata, Art Bolognaise sau Napoletano, sosul potrivit gusturilor tale. Încearcă și untul eco (8,78 de lei) sau ouăle eco (8,78 de lei), dacă vrei să prepari un desert natural.

Lidl_Biotrend_Suc_mere_bio (1) Lidl_Biotrend_lapte bio (1) Lidl_Oua ecologice (1)

De asemenea, la Lidl vei găsi suc de mere eco (5,26 de lei), care are 100% conţinut de fructe, pe care îl poţi savura cu ocazia unui picnic sau mese în familie.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?