Home » Tendințe coafură 2015: Cum să îți faci o coadă de cal răsucită

Tendințe coafură 2015: Cum să îți faci o coadă de cal răsucită

Direct de pe podiumuri am ales această coafură simplă și foarte cool, ideală pentru tipele cu părul lung care nu trec mai departe de prinderea părului cu un elastic. Această coafură este una dintre tendințele toamnei 2015, regăsită în preferințele unor branduri renumite, și care aduce în prim plan banala coafură coadă de cal. Am găsit câteva variante foarte mișto și am să vi le prezint pe rând. Dar am să încep cu aceasta coadă de cal răsucită, care oferă o alternativă creativă și simplă de a ascunde elasticul acela urât cu care ne prindem părul. Vei reuși chiar dacă ai senzația că ai două mâini stângi când vine vorba de coafuri pe propriul păr, garantat.

Ai nevoie de un elastic de păr, 5-6 agrafe și de ulei de păr pentru strălucire și de foarte puțin fixativ pentru tuşa finală.

 

wpid-hairtreat3.jpg

Uleiul extraordinar de la L’OREAL oferă strălucire și un parfum foarte plăcut părului; pentru finisare poți sa folosești spuma pentru volum de la Coldwell iar pentru diminețile full în care vrei totuși un păr cu aspect îngrijit încearcă șamponul uscat de la Sebastian Professional.

wpid-hairfall.jpg

Pentru fixare puternică iți recomamd minunatul fixativ de la Moroccanoil iar pentru un păr sănătos, strălucitor și frumos parfumat aplică uleiul tratament Moroccanoil

Iată aici cei câțiva pași simpli pentru a obține o astfel de coafură:

1. Îți împarți părul la spate în 3 părți. Două mai subțiri pe laterale și ce rămâne pe mijloc.

2. Prinde într-o coadă de cal secțiunea de pe mijloc.

3. Ia una dintre șuvițele groase de păr de pe una din laterale și imparte-o în șuvițe mai subțiri.

4. – 5. O astfel de șuviță subțire o răsucești și o treci peste coada de cal de mai multe ori apoi o prinzi sub coadă cu o agrafă.

6. Vei repeta punctele 4 si 5 de câte două ori pe fiecare parte sau în câte șuvițe hotărăști să îți împarți șuvițele laterale.
twisted

 

UrbanDiva xoxo

kiss

(foto:urbandiva.ro, google)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?