Home » Love it: Colectia OPI Venice in culori elegante, decadente si bogate

Love it: Colectia OPI Venice in culori elegante, decadente si bogate

Zilele trecute am evadat din daily basis, deși era o după amiază toridă, ca să descopăr ultima colecție OPI Venice, într-un eveniment organizat de TopLine și salonul NAILSPA by Catalina. Am fost răsfățată cu o manichiură rapidă cu noile OPI Venice și m-am bucurat să revăd o parte dintre tipele de la blogurile de beauty care îmi plac.

opivenice opivenice1

Romantism, decandență, eleganță, splendoare cam asta poți să spui pe scurt despre noua colecție de la OPI ( aș îndrăzni sa spun că este cam brandul de manichiură nr 1 in lume), o colecție dedicată Veneției, unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.  Ai să regăsești în fiecare nuanță atent aleasă un gram din opulenta și culoarea pe care orașul acesta misterios le afișează și iți va plăcea să porți pe unghii măcar câteva dintre nuanțele surprinzătoare ale acestei colecții. Eu le-aș fi ales pe toate, dar asta e altă poveste..:)

opi1)

 

opi22

A fost greu sa ma decid. Ce am pus pe unghii, in final, au fost doua nuante glam: Worth a pretty penne si It;s a Plazza Cake

Colectia îndrăzneață si eleganta include 15 nuante (12 permanente și 3 in editie limitată, lac clasic si varianta Gel Color) ce surprind și aduc spiritul venețian oriunde în lume. Cele 12 nuanțe permanente se vor regasi ulterior în paleta clasică OPI.

AGreatOperaTunity AmoreattheGrandCanal BaroqueButStillShopping BeThereInAProsecco GelatoOnMyMind GimmeaLidoKiss ICannoliWearOPI ItsAPiazzaCake MyGondolaorYours OSuziMio PurplePalazzoPants StMarksTheSpot TiramisuforTwo VeniceTheParty WorthAPrettyPenne

 

Suzi Weiss-Fischmann, Co-fondator OPI & Brand Ambassador explica: „Cand spui Venetia te gandesti la oameni care se plimba si admira piata ori savureaza sampanie intr-o gondola sau o inghetata delicioasa intr-o cafenea. Cu gandul la aceste moment, am creat o colectie de rosu romantic, albastru decadent, corai izbitor, pasteluri visatoare, nuante nude elegante, nuante inchise dramatice, dar si nuante metalice bogate”.

Pret recomandat de vânzare: 53 lei

Colecția este disponibilă în saloanele partenere Top Line (detalii pe www.topline.ro).

OPI-Venice-Fall-Winter-2015

UrbanDiva xoxo

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?