Home » Preferatele mele din colecția Hispanitas primavară-vară 2016

Preferatele mele din colecția Hispanitas primavară-vară 2016

Imi plac pantofii, e obiectul vestimentar cel mai des cumparat de catre mine –  pe principiul “nu am niciodata suficiente perechi de pantofi!” 🙂 –  si in consecinta ma uit mereu dupa noi modele si branduri cool pe care sa le pot proba si incerca si in magazinele de la noi. De curand, mi-a atras atentia un brand spaniol de incaltamineȘ Hispanitas, ce abia a lansat la noi colecţia primăvară – vara 2016, o colecţie casual- chic, elegantă care cred ca este foarte, foarte confortabila – sunt recunoscuti, de fapt, pentru acest .

Colecţia de Primăvară-Vară 2016 este creată pentru femeia urbană, modernă care pune pe primul loc calitatea şi pentru care încălţămintea reprezintă piesa esenţială din outfit.

Modelele ţin cont de tendinţele marilor designeri internaţionali, au texturi ţesute, efecte metalice, animal print şi imprimeuri florale si sunt in tonuri precum bej, aur negru, nuga, piatră, os, dar şi negru, alb şi gri.

Ce aș alege eu din noua colecție?

BALERINI_din_piele_naturala_HV60177_NAMIBIA_SKY-(2) BALERINI_din_piele_naturala_HV62715_KAFFIR_POMODORO-(2) BALERINI_din_piele_naturala_HV62715_NAMIBIA_NATURAL-(2) Balerini-din-piele-naturala_HV62658_CARIBU-MET_ACERO-(4) Balerini-din-piele-naturala_HV62715_NAMIBIA_CORAL-(2) PANTOFI_SPORT_din_piele_naturala_HV63173_SNAKE-MET_JEANS-(2) Pantofi-din-piele-naturala_HV62470_MAGIC_MEKONG-(2)

Pantofi-din-piele-naturala_HV63026_NAMIBIA_NATURAL-(2)

Toate modelele de pantofi Hispanitas sunt realizate integral din piele naturală 100%, de cea mai bună calitate.  Hispanitas lucrează exclusiv cucalapoade personalizate.

Colecţia Hispanitas primăvară – vară 2016 poate fi găsită începând cu luna martie, în magazinul Hispanitas – Băneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro.

Tu ai vreo pereche de Hispanitas? Care e preferatat ta din noua colectie?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?